23948sdkhjf

HTH og uno form åbner for store køkkenoplevelser

Efter flere måneders ombygning slår HTH Køkkenforum dørene op for det, som de selv betegner som en nytænkning af køkkenbutikken i Tilst. Det er oplevelserne for kunderne, der står øverst på dagsordenen, og firmaets onlinemedier er tænkt ind i den fysiske butik.
- Et af vores mål med det nye butikskoncept har været at sammentænke kundernes onlinebesøg og det fysiske besøg i vores forretninger. Det er jo ingen hemmelighed, at de danske forbrugere undersøger markedet grundigt, inden de investerer i for eksempel et nyt køkken. Derfor har vi lavet en cross channel mellem butik og hjemmeside. Det har været en interessant proces, som vi har arbejdet med i over et år, hvor både IT-arkitekter og indretningsarkitekter har arbejdet sammen om denne nye løsning, siger Carl Kristian Birk, marketingdirektør hos HTH.

Butikschef Michael Bech glæder sig til at byde kunderne indenfor i det, han betegner som Danmarks flotteste og mest innovative køkkenbutik. Arkitekterne har forsøgt at nytænke køkkenbutikken, og efter to måneders ombygning glæder butikschefen sig til at vise kunderne rundt i de nye udstillinger.

- I mange år har det især været de største og dyreste køkkener, butikskæder har vist frem, men vi ønsker også at vise miljøer, som er realistiske og langt mere tro mod det virkelige hjem. Du kan træde ind i den lille lejlighed i Århus C og se en topmoderne løsning på, hvordan man bedst og flottest indretter et lejlighedskøkken. Et andet sted har vi bygget det store hus med højt til loftet og plads til den store børnefamilie. Vi har kort sagt skabt en køkkenbutik, som vores kunder kan genkende sig selv i, samtidig med at vi selvfølgelig udfordrer dem med de nyeste trends, siger Michael Bech, filialchef i HTH Køkkenforum Tilst.

Han tilføjer, at butikken tester iPad-løsninger, hvor kunden selv kan søge informationer om produkterne, og så er der gjort klar til direkte opkobling til HTH's forestående satsning i forhold til nethandel, så kunderne selv kan sidde i butikken og bestille sit eget køkken.

Samtidig med åbningen af den nye butik, fejrer man, at uno form også rykker ind i bygningen sammen med HTH. uno form flytter dermed sin forretning fra Frederiksgade i Århus C til Tilst, hvor der de seneste år er opstået en klynge af high end-brands, som det traditionsrige køkkenfirma kan identificere sig med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391