23948sdkhjf

Godt håndværk gør Helle Thorning blød om hjertet

Højt fagligt niveau på DM i Skills, hvor selv statsministeren bliver blød om hjertet, når hun ser deltagernes engagementet
Man bliver, med statsminister Helle Thorning-Schmidts ord, blød om hjertet, når man præsenteres for cremen af de danske erhvervsuddannelser - og det er netop hvad man gør i disse dage i Bella Center ved landets hidtil største uddannelsesbegivenhed - DM i Skills.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Hvis man ikke ved en begivenhed som denne bliver stolt af det danske uddannelsessystem og får respekt for de unge mennesker, der med dedikation går efter det ypperste inden for deres fag, så er man lavet af sten.

Og hvis ikke det sublime håndværk i mere end et halvt hundrede meget forskellige fag skulle kunne inspirere tusindvis af folkeskoleelever i afgangsklasserne til at overveje en erhvervsuddannelse, så er der intet, der kan.

De godt 300 deltagere i de 36 konkurrencefag er fra alle sider blevet gjort opmærksom på, at de er rollemodeller overfor de mere end 50.000 skoleelever, der ventes at lægge vejen forbi Bella Center.

Men da konkurrencerne blev skudt i gang først på formiddagen blev alle ædle tanker om at kunne inspirere andre til en fremtid som faglært lagt væk.

Så var der fuld koncentration om opgaverne.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079