23948sdkhjf

Viborg Ingeniørerne: Optager to medarbejdere som partnere

Civilingeniør Martin Pedersen og diplomingeniør Kristian Stilling bliver pr. 1. januar 2014 optaget som nye partnere i det rådgivende ingeniørfirma, hvor nærheden og den personlige kontakt til hver enkelt kunde fortsat er i højsædet
Pr. 1. januar 2014 udvides ejerkredsen bag Viborg Ingeniørerne A/S, idet to af det rådgivende ingeniørfirmas erfarne medarbejdere optages som partnere. Det drejer sig om civilingeniør Martin Pedersen og diplomingeniør Kristian Stilling, der bliver ligeværdige partnere med de tre hidtidige indehavere, adm. direktør Erik S. Damgaard samt afdelingslederne Karsten Lindberg og Benny Taul Bjerre.

Martin Pedersen, 39 år, er student fra Viborg Katedralskole og uddannet civilingeniør med speciale i konstruktioner fra Aalborg Universitet i 2000. Efter en kortvarig ansættelse på universitetet fik han job hos SBH Consult i Rødkærsbro. I 2004 kom han til Viborg Ingeniørerne, hvor han har arbejdet siden.

Den 35-årige Kristian Stilling blev efter HTX-eksamen fra Skive Tekniske Gymnasium optaget på Aalborg Universitet. I 2003 var han færdiguddannet som diplomingeniør inden for vvs-området. Samme år blev han ansat hos Viborg Ingeniørerne. Her har han – med en kort afstikker til ingeniørfirmaet Rambølls Viborg-afdeling – arbejdet siden.

I øjenhøjde med kunderne

Martin Pedersen og Kristian Stilling glæder sig over nu også at blive partnere i den virksomhed, hvor de begge har arbejdet i en årrække.

- Med godt 25 medarbejdere har Viborg Ingeniørerne en tilpas størrelse til altid at være i øjenhøjde med vores kunder. Takket være firmaets flade organisationsstruktur bruger vi ikke kræfterne på unødigt internt bureaukrati, men på at løse de opgaver, vores kunder stiller os, på en professionel og effektiv måde. Hos os risikerer man ikke at blive sendt fra den ene medarbejder til den anden, når man har en forespørgsel eller kommer med en opgave, siger Martin Pedersen og Kristian Stilling.

- Viborg Ingeniørerne er og bliver en servicevirksomhed. Vi lægger afgørende vægt på nærheden og den personlige kontakt til hver enkelt kunde. Under behandlingen af en sag går der typisk en rød tråd, hvor den samme sagsingeniør følger forløbet fra den indledende kontakt til afleveringen af den udførte opgave.

Dette gælder uanset opgavens omfang og karakter. Siden starten for godt 50 år siden har firmaet altid haft en bred ejerkreds, bestående af egne ledende medarbejdere. Denne kontinuitet fastholdes ved optagelsen af vores to nye partnere som led i et løbende generationsskifte, der sikrer et godt miks af lidt mere modne folk og yngre kræfter i ledelsen, siger Erik S. Damgaard, Karsten Lindberg og Benny Taul Bjerre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078