23948sdkhjf

Få styr på lageret og logistikken

Når Iværk&Vækst slår dørene op i Øksnehallen i dag står Logistikkompagniet klar med en række lager- og logistikstyringsløsninger, der kan hjælpe nystartede virksomheder med at tage næste trin op ad iværksætterstigen
Der er mange ting at holde styr på, når man har taget springet ud som iværksætter. Det kan Carsten Moberg, der er indehaver af Logistikkompagniet skrive under på. På bare fem år har han udviklet lager- og logistikvirksomheden, der beskæftiger flere end 110 medarbejdere og forventer at passere 500 inden 2017.

- Det kræver lige dele gå-på-mod, idéer, salg, strategi og intuition at føre en virksomhed fra opstart til succes. Og så hjælper det med en god portion is i maven, siger Carsten Moberg med et glimt i øjet.

Med et stort hjerte for at hjælpe iværksættere i gang er Logistikkompagniet naturligvis også at finde på Iværk&Vækst, der afholdes i denne weekend (12.-13. sepetmber) i Øksnehallen i København. I anledning af messen har virksomheden udviklet en række koncepter, der henvender sig til nystartede virksomheder, som enten er vokset - eller forventer at gøre det - og som har brug for en hjælpende hånd til alle former for lager- og logistikopgaver.

Gevinst ved outsourcing

Selvom de fleste nok vil forbinde lager og logistikløsninger med større virksomheder, henvender en del af Logistikkompagniets ydelser sig også mod nystartede virksomheder og iværksættere – for også her er der mange omkostninger at spare ved at vælge den rigtige løsning fra starten.

- I vores daglige arbejde oplever vi ofte, at mange nystartede virksomheder spilder tid og energi og dermed unødvendige omkostninger på dyre og ikke gennemtænkte lager- og logistikløsninger. Det er specielt her vores rådgivning og kvalificerede arbejdskraft kan gøre en forskel.

Når der kommer styr på logistikken og arbejdsprocesserne, får virksomhederne ro og kræfter til at udvikle deres forretning og fokusere på netop dét, som de er bedst til, fortæller seniorkonsulent Palle Petersen fra Logistikkompagniet.

Logistisk nytænkning

Ud over at varetage hele virksomhedens lager- og logistikstyring leverer Logistikkompagniet konsulentydelser, hvor virksomheden går ind som sparringpartner på optimering af både større og mindre projekter. Herudover kan man få bistand til IT-systemer tilpasset den enkelte virksomheds behov.

- Som kunde hos os får man adgang til hele "pakken" af logistisk nytænkning. Vi råder over en række dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring med national og international logistikstyring og projektoptimering. Vi forstår derfor, hvad vores kunder taler om, når de formulerer deres behov og udfordringer. Netop den forståelse kan oftest aflæses på bundlinjen, når først vi har været i gang, fortæller Palle Petersen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078