23948sdkhjf

Rejsegilde på tilbygning til Herlufsholm kostskole

Fremmødet var stort, da der for nylig blev holdt rejsegilde for det nye aktivitetshus ved kostskolen Herlufsholm. Aktivitetshuset, der er en tilbygning til en eksisterende hal, giver skolen nye 274 kvm
Der var stort fremmøde ved rejsegildet for Herlufsholm Skole og Gods’ nye aktivitetshus fornylig, hvor direktør for skolen Tim Petersen holdt tale. Projektet følger tidsplanen og aktivitetshuset forventes at stå færdig i oktober 2014.

White er arkitekt og byggeleder på aktivitetshuset, som er en tilbygning til den eksisterende sportshal, Trollehallen, der hører til kostskolen.

Etableringens af aktivitetshuset betyder, at der skabes 274 kvm. til forskellige indendørs idrætsaktiviteter med fuld kælder indeholdende et redskabsrum med direkte adgang til hallens gulvniveau samt bagvedliggende teknik- og depotrum. I stueplan har bygningen funktion som træningslokale med adgang til den eksisterende hal og de tilhørende omklædningsfaciliteter via et uopvarmet vindfang.

Udvidelsen af Trollehallen er blot en del af en større modernisering af Herlufholm Skole og Gods’ bygninger. Skolen rummer såvel arkitektoniske som kulturhistoriske værdier, men de fysiske rammer er udfordret på at skulle følge med de skærpede krav, som nutidens undervisningsformer stiller til lokalernes indretning og udstyr.

Aktivitetshuset udføres af hovedentreprenør H. Nielsen og Søn A/S fra Næstved med ingeniørfirmaet Lyngkilde A/S som ingeniør på sagen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078