23948sdkhjf

DS Håndværk & Industri bliver til Arbejdsgiverne

Branche- og arbejdsgiverorganisationen DS Håndværk & Industri skifter navn. Fra 1. september hedder organisationen Arbejdsgiverne
Det er ønsket om et mere mundret og knap så snævert navn, der har fået DS Håndværk & Industri til at træffe beslutningen om navneskiftet.

- Det nuværende navn er for snævert, og vi har derfor søgt efter et navn, der er mindre branchespecifikt. Navnet Arbejdsgiverne er brancheneutralt og favner alle de virksomheder, vi har i foreningen – fra vidt forskellige brancher og med forskellig faglighed, baggrund og størrelse, siger kommunikationschef Kristine Lyngbo om det ny navn.

- Navnet signalerer tradition, ansvar og stolthed. Vores nye logo er enkelt og klassisk, for navnet siger jo det hele. Vi har valgt en farve, der giver synlighed og kant og viser, at vi er en forening, der tør stikke lidt ud fra mængden, siger hun.

DS Håndværk & Industri har i dag cirka 2.250 smede-, industri-, maskin-, el- og vvs-virksomheder som medlemmer. Virksomhederne beskæftiger tilsammen omkring 20.000 medarbejdere.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078