23948sdkhjf

Digital kvalitetssikring skal effektivisere kloakmestre og entreprenører

DM&E vil forbedre og effektivisere kvalitetssikringsarbejdet i små og mellemstore kloakmester- og entreprenørvirksomheder
Danske Maskinstationer & Entreprenører (DM&E), har netop indgået et samarbejde med Ajour System A/S omkring salg og udvikling af DM&E AjourKS, et digital kvalitetssikringssystem målrettet til små og mellemstore entreprenør- og kloakmestervirksomheder.

- Små og mellemstore virksomheder får til stadighed større og større administrative byrder, og ikke mindst på små opgaver, fylder de administrative opgaver forholdsvis meget. Derfor vil der her, kunne hentes nogle effektiviseringsgevinster, mener konsulent Søren Christensen fra DM&E.

- Vi har igennem længere tid været på udkig efter et digitalt kvalitetssikringssystem, som levede op til de krav vi stillede, og som vi så kunne tilpasse til mindre entreprenør- og kloakmestervirksomheder. Det er nu lykkes gennem vores samarbejdsaftale med Ajour System A/S, fortæller Søren Christensen

- Også Ajour System A/S ser store perspektiver i samarbejdet, som grundlæggende bygger på en fælles målsætning om, at forbedre både kvalitet og effektivitet i forbindelse med kvalitetssikring- og dokumentation af eget arbejde. Her er DM&E AjourKS er et "værktøj", der sikrer en ensartet og nem arbejdsgang forklarer Rene Mortensen, Indehaver Ajour System A/S.

Se systemet på Kloakmessen

- Det nye KS-system lanceres og demonstreres på kloakmessen i Fredericia den 23.-24. januar, hvor både DM&E og Ajour System A/S udstiller. På messen kan man bl.a. også få demonstreret DM&E´s andre værktøjer og ydelser til kloakmestre herunder f.eks. det populære tegneprogram DM&E Kloakmodul samt en anden nyhed DM&E Skiltemodul, fortæller Søren Christensen.

- DM&E AjourKS virker i korte træk på den måde, at man ude på pladsen med få tryk på sin mobiltelefon eller tablet laver sine registreringer, som så kobles med billeder. Desuden er det muligt at angive på kort eller tegninger, hvor registreringen præcis er fortaget, hvilket sikrer sporbarheden.

Når man er færdig med kvalitetssikringen, gemmes oplysningerne automatisk på en server under den enkelte sag. Systemet kan desuden benyttes til dokumentstyring af egne sager, forklarer Søren Christensen og forsætter:

- Virksomheder, som køber et elektronisk KS-system gennem DM&E, bliver automatisk koblet på de KS-skabeloner, vi udarbejder til hhv. kloak-, beton-, belægning-, nedbrydning og anlægsarbejde mv. Målet er så, at disse registreringer vil leve op til de krav, der stilles hos de forskellige kunder og kontrolinstanser mv.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078