23948sdkhjf

HaCaFrø går sammen med svenske Tyrens

Organisationen ændres ikke. De tidligere indehavere fortsætter som ledere af firmaet med René Almind som adm. direktør
Rådgivende ingeniørfirma Hansen, Carlsen & Frølund A/S – i daglig tale HaCaFrø – stiftet i 1945 har gennem en årrække været ejet af René Almind, Per B. Sørensen, Martin Dagnæs og Stig Andersen.

Det ændrede sig pr. 3. januar 2014, hvor HaCaFrø gik sammen med det svenske ingeniørfirma Tyréns AB og fremover vil være et dansk datterselskab i Tyréns koncernen. Virksomheden vil fortsat blive drevet fra HaCaFrø’s nuværende kontor i Herlev.

De tidligere ejere af HaCaFrø er af den opfattelse, at dette skridt er nødvendigt for at ruste virksomheden og styrke rådgivningsprofilen til mødet med fremtidige markedsmæssige og faglige udfordringer, og samtidig kunne fastholde kerneværdier, kompetencer og medarbejdere.

Beslutningen om at gå sammen med Tyréns er truffet for at udvikle firmaet i en mere gunstig retning, og derved styrke grundlaget for fortsat vækst og trygge arbejdspladser.

Organisationen ændres ikke, idet de tidligere indehavere fortsætter som ledere af firmaet med René Almind som administrerende direktør. Alle medarbejdere forbliver i deres nuværende ansættelse. HaCaFrøs bestyrelse vil fremover bestå af Per B. Sørensen og tidligere bestyrelsesformand Stig Andersen, samt to repræsentanter fra Tyréns.

HaCaFrøs tidligere ejere siger:

- For os har det været et stort ønske at kunne forblive i firmaet, og fortsat præge og bidrage til firmaets udvikling, og endnu i en årrække aktivt kunne medvirke til at positionere HaCaFrø som en af de stærkeste rådgivningsvirksomheder i Danmark inden for byggeområdet. Vi ser frem til at være en del af Tyréns-koncernen, og glæder os til samarbejdet over sundet og er sikker på at "det gamle HaCaFrø" går en mere interessant og spændende fremtid i møde til glæde for vores kunder, som nu tillige kan få glæde af de kompetencer, som Tyréns kan stille til rådighed som en nordisk rådgivningsvirksomhed.

Tyréns’ begrundelse for købet er strategisk, og i overensstemmelse med ønsket om at udvide Tyréns’ hjemmemarked til nabolandene ved at lade firmaets svenske regioner vokse over landegrænserne. HaCaFrø skal i tæt samarbejde med Tyréns Region Syd med hovedkontor i Malmø blive et "brohoved" i Danmark, og skabe en god platform for fortsat ekspansion i Øresundsregionen og på det danske marked generelt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078