23948sdkhjf

Munck udvider maskinparken

Munck Forsyningsledninger A/S har investeret i et par nye entreprenørmaskiner begge leveret af Maskinhuset A/S. De skal primært bruges i den afdeling, som beskæftiger sig med opgravningsfri renovering af rørløsninger
Hos Munck Forsyningsledninger kræver jordarbejdet mange forskellige typer af maskiner. Virksomheden har blandt andet en specialafdeling, som udfører pipebursting – renovering af rørledninger uden opgravning. Metoden med hydraulisk rørsprængning er en billig og effektiv måde at udskifte gamle rørledninger på.

Specialafdelingen er landsdækkende, og det er hos denne afdeling, at de to nye maskiner skal arbejde. Nyindkøbet omfatter en Altas 18 tons gravemaskine 160 W på hjul samt en Terex 5 tons gummihjulslæsser TL 80.

Hjulgravemaskinen er bl.a. leveret med NOX Rotortilt, 2-delt bom og stick arm med kamera, så maskinføreren nøjagtigt kan se, hvad der foregår fem-seks meter nede i jorden.

Debut med Atlas

- Det er ingen hemmelighed, at der selvfølgelig var andre maskinforhandlere i spil. Men vi har gode erfaringer med Maskinhuset, og vi kunne derfor godt tænke os at prøve denne Atlas hjulgravemaskine. Det er i øvrigt den første Atlas-model, vi har, fortæller Fleet Manager Lisbeth Nielsen fra maskinafdelingen hos Munck Gruppen.

- Vi har en del krav til gravemaskinen, da opgaverne er meget alsidige. Den skal kunne håndtere udstyr som spunshammer, polypgrabbe, boremaskine og diverse skovle. Dermed skal den også have en vis størrelse, forklarer hun om den nye 18 tons Atlas gravemaskine.

Med maskininvesteringen råder Munck Gruppen nu over 15 større gravemaskiner i alt.

- Vi indkøber altid maskiner udstyret med de sidste nye motorer, som i sidste ende gerne skulle gavne miljøet. Atlas-maskinen har fx en Stage 3b-motor med partikelfilter, siger Lisbeth Nielsen.

Om samarbejdet med Maskinhuset siger hun:

- Vi får en god service hos Maskinhusets afdeling i Vissenbjerg og hos Maskinhuset generelt. De er hurtige til at vende tilbage med de ting, vi efterspørger, og vi finder altid en fornuftig løsning.

Maskinhuset A/S har afdelinger i Vissenbjerg på Fyn og Slagelse samt hovedkontor i Lund ved Horsens.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078