23948sdkhjf

Casper Elgaard og STARK kører videre

Også i 2014-sæsonen af Danish Thundersport Championship (DTC) vil STARK Racing køre med om titlen som det bedste danske motorsportshold. Målet er at forbedre sidste sæsons tredjeplads til en placering øverst på podiet
STARK Racing med Casper Elgaard i førersædet vil også være at finde på de danske baner i 2014, efter at STARK og Casper Elgaard har valgt at forlænge aftalen om et sponsorat af teamet. Målet for den kommende sæson er at fortsætte den gode afslutning på 2013 og dermed gå benhårdt efter den overordnede sejr.

- Som professionel sportsmand vil jeg vinde, og derfor var jeg heller ikke tilfreds med sidste sæson, hvor det kun blev til én sejr. Men alle pilene peger i den rigtige retning for 2014 og jeg er sikker på, at den positive afslutning vi fik i sidste sæson kan bruges til endnu flere sejrer og forhåbentligt et mesterskab til STARK Racing i efteråret, fortæller Casper Elgaard.

Også hos STARK er der tilfredshed med forlængelsen af et samarbejde, der går godt i tråd med byggemarkedskæden værdier.

- Vi har været meget tilfredse med det samarbejde vi har haft med Casper og hans team i den forløbne sæson og derfor har det været helt naturligt for os at fortsætte samarbejdet. Casper står for alt det som vi i STARK går ind for; høj professionalisme, perfektionisme og viljen til hele tiden at blive bedre, fortæller Jesper Gaarde, Marketingdirektør i STARK.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078