23948sdkhjf

Entreprenører og håndværksmestre samler sig på Sjælland

Sammenlægningen af tre sjællandske regioner skal forstærke Dansk Byggeris erhvervsprofil og sikre et forsat godt og konstruktivt samarbejde med de sjællandske kommuner
Dansk Byggeris regioner Østsjælland, Vestsjælland og Sydsjælland vil fremover bliver én samlet region. For fremtiden hedder regionen Dansk Byggeri Sjælland, og sammenlægningen sker ud fra et ønske om at stå stærkere i regionen, som består af 15 kommuner.

Ny formand bliver tømrermester Niels Moestrup fra Tune.

- Der er rigtig god værdi i at samle regionerne. Vi kan nu bruge kræfterne på at styrke Dansk Byggeris profil i det sjællandske og sikre et fornuftigt samarbejde med kommunerne om vilkårene på bygge- og anlægsområdet. Jeg tror på, at vi sammen står stærkere, siger formand den nye formand for Dansk Byggeri Sjælland, Niels Moestrup.

Han tilføjer, at der også rent økonomisk er fornuft i sammenlægningen, og at der er logik i, at regionen fremover dækker hele den vestlige del af Sjælland. Foruden formand Niels Moestrup består bestyrelsen fremover af 12 mand, og formændene fra de nu tidligere regioner fortsætter alle deres bestyrelsesarbejde i den nye region.

- Vi har fået sammensat en god bestyrelse, som består af mange dygtige folk, der alle vil arbejde for bedre lokale vilkår for erhvervslivet. Det gælder blandt andet en hurtigere byggesagsbehandling og en afskaffelse af dækningsafgiften i de kommuner, som stadig opkræver den. Jeg tror, alle glæder sig til at komme i gang med det nye samarbejde, siger Niels Moestrup.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094