23948sdkhjf

Nye medarbejdere til Scangrip

Scangrip udvider organisationen med 5 nye medarbejdere
I løbet af kun få år har firmaet Scangrip formået at skabe sig en førende position som en af de største producenter i Skandinavien af arbejdsbelysning til professionelle. Som led i virksomhedens planer om at fortsætte den markante vækst udvides organisationen nu med 5 nye medarbejdere:

Stefan Krumm (45) er ansat som regional salgschef med ansvar for udbygning af Scangrip's distributionsnet i Nord- og Nordvesttyskland. Stefan er bosiddende i Tyskland og kommer fra en tilsvarende stilling hos Thule Trailers.

Olaf Seliger (43) er ansat som regional salgschef med ansvar for udbygning af Scangrip's distributionsnet i Sydtyskland. Olaf er ligeledes bosat i Tyskland og kommer senest fra et job som Key Account Manager hos WASI GmbH, et selskab i Würth koncernen.

Kirsten Holmskov Nelleman (57) er ansat som account manager med primært ansvar for private label kunder. Kirsten kommer fra en stilling som regional salgschef hos Faber Danmark og har mere end 10 års erfaring med B2B eksportsalg.

Pernille Bæk (43) er ansat som marketingkoordinator med primært ansvar for produktmarketing. Pernille har stor erfaring som grafiker fra en række større danske virksomheder, bl.a. Exhausto, Cabinplant, Dan-Foam og Kompan.

Annelise Andersen (48) er ansat som ny kvalitetschef. Annelise har stor international erfaring med kvalitets- og produktionsoptimering samt outsourcing og kommer senest fra en stilling ved Exhausto, ligesom hun har været 10 år ved Elektrolux, heraf 2 år udstationeret i Thailand.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079