23948sdkhjf

Kloakmestre: Bevar håndværkerfradraget

Afskaffelse af håndværkerfradraget vil ramme mange små kloakmestervirksomheder. Fradraget har haft flere positive effekter på kloak- og miljøområdet, mener Brancheforeningen Danske Maskinstationer & Entreprenører
Brancheforeningen Danske Maskinstationer & Entreprenører ønsker en bevarelse af håndværkerfradraget, som har haft flere positive effekter på kloak- og miljøområdet.

DM&E har af flere omgange henvendt sig til en række politiske ordførere og partier med opfordring om at bevare BoligJobordningen også kaldet håndværkerfradraget.

Den populære ordning som regeringen ønsker afskaffet har nemlig haft flere positive effekter på kloak- og miljøområdet, mener DM&E, som i alt har mere end 700 medlemsvirksomheder.

- Vi er meget bekymrede for regeringens beslutning om ikke at videreindføre BoligJobordningen, da ordningen har haft stor betydning hos de mindre kloakmestervirksomheder særligt i forbindelse med forbedring af miljø-, kloak- og afløbsforhold på private ejendomme, siger konsulent i DM&E, Søren Christensen.

- Det er vores medlemsvirksomheders klare oplevelse, at ordningen har bidraget til øget beskæftigelse og en mindskelse af det sorte arbejde, som særligt de små og mellemstore entreprenører dagligt kæmper imod. Som sidegevinst har ordningen desuden bidraget med en positiv effekt på miljø- og sundhedsområdet, da ordningen har været et incitament til at få forbedret kloak- og spildevandsforholdene på de enkelte ejendomme, hvilket mange steder er hårdt tiltrængt.

- DM&E er stærkt betænkelig ved, at regeringen i dennes finanslovsforslag ikke har sat penge af til en videreførelse af BoligJobordningen, derfor har vi rettet henvendelse til regeringen med opfordring om at afsætte midler til en forsættelse af den effektive og populære ordning, siger Søren Christensen

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078