23948sdkhjf

Åbent hus hos Avant i Låsby

Avant Danmark fejre et års dagen for åbningen af showroomet i Låsby med et åbent hus arrangement, AvanTek
I dagene 12.-13. september 2014 kl. 9.00-16.00 byder Avant Danmark kunder, interesserede, nysgerrige og deres familier indenfor til to dage med grønne minilæssere, aktiviteter, lidt godt til ganen og konkurrencer - bl.a. har man mulighed for at vinde et minicruise for to til Oslo.

AvanTek er en markering af åbningen af virksomhedens store showroom for knap et år siden, og da arrangementet skulle navngives var de ikke i tvivl hos Avant Danmark fortæller salgs- og marketingsansvarlig Martin Jensen:

- For os var det åbenlyst at kalde det for AvanTek, da det skaber en direkte relation til vores finske producent Avant Tecno og dermed minilæsserens ophav. Derudover har vi et ønske om eventuelt at gøre arrangementet til en årlig begivenhed og et sådant kræver jo et navn, forklarer Martin Jensen.

Arrangørerne lover, at der vil være noget for alle uanset om du beskæftiger eller interesserer dig for f.eks. kvægbrug, hesteopdræt, pleje af grønne anlæg, entreprenørarbejde eller mindre entreprenørmaskiner i det hele taget, da alle syv serier af Avant minilæsserne og de omkring 115 tilhørende redskaber er samlet under ét tag, hvortil der vil være demonstration af udvalgte redskaber.

Derudover kan besøgende tage et kig på det store udvalg af Avant merchandise eller hoppe op i en minilæsser og tage turen gennem banen og måske blive kåret til AvanTeks hurtigste kører.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109