23948sdkhjf

Grontmij styrker byggerådgivningen

Grontmijs forretningsområde inden for byggeri i Planning & Design er i rivende udvikling, og området sikres nu med endnu en stærk lederprofil. Søren Skjold Eckhoff bliver ny afdelingschef og skal sammen med de stærke byggeteams i Kolding, Haderslev og Sønderborg styrke markedet og dialogen med Grontmijs kunder og samarbejdspartnere i Syddanmark.
Grontmij er en vigtig strategisk partner for mange bygherrer, entreprenører, developere, arkitekter og investorer samt myndigheder lokalt, regionalt og globalt, og denne tillid skal fastholdes gennem et stærkt ejerskab til kundernes strategi og mål.

Derfor styrkes Grontmijs syddanske kontorer med en stærk lederprofil: "Jeg er meget glad for at have fået Søren Skjold Eckhoff med i lederteamet i Grontmij. Søren har stærke referencer fra lignende stillinger og er den rigtige mand til at styrke den strategiske dialog med kunder og samarbejdspartnere i det sydjyske, så vi glæder os meget til samarbejdet, siger Thomas Bolding Rasmussen, direktør for Planning & Design i Grontmij.

Søren Skjold Eckhoff har en spændende baggrund fra rådgivningsbranchen, 10 år hos Rambøll med fokus på installationer og indeklima. Kimen for kundekontakt og projektledelse blev plantet solidt her. Efterfølgende 10 år hos COWI, hvor Søren Skjold Eckhoff som det første åbnede kontoret i Aabenraa, og overtog hurtigt kontorleder funktionen i Kolding. Herefter markedschef for Syddanmark, mens han det sidste år vikarierede som regionsdirektør i Region Syd.

Det seneste halvandet år har Søren taget en afstikker til Danfoss, hvor han har haft ansvar for Danfoss’ 350 lejemål med en bygningsmasse på 1,8 mio. kvm globalt. Opgaven var salg og køb af fabrikker rundt om i verden og udarbejdelse af indstillinger til større globale projekter.

Søren er et kendt ansigt hos arkitekter, kommuner, entreprenører samt private bygherrer og udviklere, så han er på hjemmebane med at igangsætte projekter og udvikle nye ideer i Syddanmark.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078