23948sdkhjf

Land Rovers mest kraftfulde model nogensinde

Der bliver skrevet et nyt stykke Land Rover-historie, når producenten nu løfter sløret for sin hurtigste og mest kraftfulde model nogensinde, Range Rover Sport SVR
Hele 550 hestekræfter bliver sluppet løs, når bilproducenten Jaguar Land Rover for

første gang sætter en prototype af den nye Range Rover Sport SVR i gear foran et publikum. Den nye topmodels første tur bliver på den berømte Goodwood Hill-bane, som blandt andet er kendt fra bilspillet Gran Turismo, og producenten bag glæder sig til at løfte sløret for projektet.

- Den nye SVR-model er udviklet af vores særlige Special Vehicle Operations-afdeling, som i fremtiden kommer til at lancere en række specialbyggede modeller, der kommer til at sætte en ny standard for både Jaguar og Land Rover. Derfor giver det naturligvis også lidt gåsehud, når den første af de nye SVR-modeller nu er klar til at blive vist frem, " siger Per Temmesen fra British Car Import.

Bilproducenten arbejder stadig med de endelige specifikationer på den nye Range Rover Sport SVR, som kommer på gaden i 2015. Det står dog allerede nu klart, at den første SVR-model kommer til at overgå alle tidligere modeller af Land Rover, når det gælder styrke og hurtighed.

Dermed sætter Range Rover Sport SVR standarden for den nye SVR-serie, som kommer til at rumme en række nye modeller, som alle skal leve op til en række skrappe krav.

- Vi har designet SVR-modellerne for at skabe en bilserie, der yder det helt exceptionelle. Derfor vil den kommende Range Rover Sport SVR også være den hurtigste og den hurtigst reagerende Land Rover nogensinde, fortæller Per Temmesen fra British Car Import.

Range Rover Sport SVR er designet, udviklet og bygget i England og både den og de kommende SVR-modeller vil bliver solgt gennem de etablerede Jaguar Land Rover forhandlere.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094