23948sdkhjf

Designventil med lavt lydniveau

Lindab Airy er en ny designventil, som gør det muligt for boligejere og bygherrer at give indretningen et løft og samtidig skabe et bedre indeklima. Kontrolventilen, der har et meget lavt lydniveau, er hurtig og nem at installere i både nye og eksisterende ventilationssystemer
- De eneste synlige dele i boligventilation er ventilerne. Så hvorfor ikke gøre dem til en gennemtænkt del af indretningen? Det var vores udgangspunkt, da vi udviklede Lindab Airy. At vi samtidig har skabt en virkelig effektiv ventil med et fantastisk lavt lydniveau gør jo bare sagen endnu bedre, siger Puk Spencer fra Lindab.

Lindab Airy er en strømlinet og effektiv kontrolventil med ubegrænsede designmuligheder. Den nye designventil fås i tre standardstørrelser, mens fronten fås i fem forskellige former. Muligheden for at vælge forskellige former på frontpladen er unikt for produktkategorien og gør løsningen langt mere fleksibel og designvenlig end de eksisterende alternativer på markedet. Hertil kommer, at kunden kan vælge mellem en lang række forskellige frontplade-finisher.

Hvid, kulørt, tapetmønster eller blankt stål? Med Lindab Airy kan kunden vælge mellem et utal af designmuligheder. Og uanset hvilken frontløsning der vælges, passer ventilen til boligens stil. Frontpladen fås foruden to klassiske hvide nuancer i rustfri stål eller med en rå overflade, som efterfølgende kan camoufleres med tapet eller udsmykkes på anden vis, om man vil. Det er også muligt at få frontpladen pulverlakeret i en af de 210 farvetoner i RAL-farvekortet, så ventilen matcher rummets vægge og interiør.

Nem og hurtig installation

Lindab Airy passer til alle ventilationssystemer og er velegnet til både loft- og vægmontage. Den smarte montageløsning betyder, at installationen klares hurtigt og enkelt uden brug af værktøj – også i eksisterende anlæg. Indregulering af luftmængden gøres ved justering af ventilkonussen, hvorefter fronten klikkes på.

Et lavt støjniveau er nøglen til tilfredse beboere. Derfor var lydniveauet for den nye ventil en væsentlig parameter i udviklingsprocessen. Da Lindab Airy blev testet i Lindabs lydlaboratorium, var resultatet over al forventning.

- Af alle de ventilationsventiler jeg har undersøgt og testet, er der intet, der er i nærheden af ??at have så lave lydværdier som Lindab Airy. Det kan vi takke vores patentanmeldte lydisoleringsplade for, siger Göran Hultmark, udviklingschef hos Lindab og adjungeret professor i ventilation hos Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) ved Aalborg Universitet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078