23948sdkhjf

IBF leverer nu god gammeldags vådmørtel

IBF har udviklet en Mørtelmixer, som er en effektiv mørtelblander, der gør det muligt, at blande alle typer vådmørtler - lige fra receptmørtler til de våde funktionsmørtler. Derudover er der garanti for nøjagtig afvejet og ensartet mørtelblanding
Én beholder indeholder vådmørtel, en anden cement, og vand tilføres via en slange. Et tryk på en knap, og nøje afmålte doser mørtel, cement og vand glider sammen i en tvangsblander, der rører ingredienserne sammen. Det er også muligt, at komme sand i den ene side i stedet for cement, på den måde kan siloen lave blandinger til sokkelpuds og slidlag.

Vådmørtel er indimellem blevet beskyldt for, at variere fra den ene blanding til den næste - men IBF Mørtelmixeren kan styre blandingerne nøjagtigt. Kvaliteten kan dokumenteres ved, at sætte en usb-nøgle i kontrolpanelet og udskrive en log over de blandinger, anlægget har produceret.

Det koster ikke meget at stille mørtelmixeren op - og den kan transporteres på en almindelig kranbil, som IBF i forvejen kører de danske landeveje tynde med. Med en IBF Mørtelmixer er der altid frisk vådmørtel på byggepladsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079