23948sdkhjf

Dansk Håndværk: Ny konsulent

Ny konsulent i Dansk Håndværk skal hjælpe nye medlemmer til rette
Dansk Håndværk, der er arbejdsgiverforening for små og mellemstore virksomheder indenfor håndværk og byggeri, har tilknyttet Petter Astrup som ny konsulent. Han skal hjælpe virksomhederne med rådgivning, vejledning og assistance i forbindelse med fagretlige sager.

Petter Astrup har mangeårig erfaring med rådgivning indenfor byggeriet – ikke mindst i forbindelse med sager på overenskomstområdet og ledelse – fordi han i en årrække har haft netop disse opgaver i sit tidligere job.

Som ny konsulent får Petter Astrup sit daglige udgangspunkt i det sydjyske område og skal først og fremmest hjælpe medlemmer i den del af landet. Men han skal også være kontakt for virksomheder, der har spørgsmål eller ønsker vejledning, før de melder sig ind i en arbejdsgiverorganisation. Det behov er stigende, efter at Dansk Håndværk de seneste år har oplevet en stabil fremgang i antallet af nye medlemmer

Petter Astrup er i kraft af sine mange år i branchen kendt indenfor håndværksfagene, som en person, der går levende op i specielt de mindre virksomheders forhold - et fokus, der lægges stor vægt på i Dansk Håndværk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078