23948sdkhjf

Facadeprogram med unikke egenskaber

Med stor diffusionsåbenhed, lav vandoptagelighed og en ekstremt høj vandafvisende effekt holder Dyrups nye Silan-serie facaden tør og flot. Derudover præsenterer Dyrup også en fantastisk vandafvisende silikatmaling
Dyrup Professionel har netop lanceret en ny serie af produkter til facadebehandling. Serien har fået navnet DYRUP Silan og består af en imprægnerende primer; Silan Primer V, en letkornet grundmaling; Silan Compact, og to facademalinger; Silan Facademaling og Silan Pearl Facademaling. Alle produkter giver en ekstremt diffusionsåben overflade.

DYRUP Silan Facademaling giver en flot glat og mat overflade, og DYRUP Silan Pearl facademaling har den enestående effekt, at den afviser vandet, på samme måde som når vand danner perler på en nyvokset bil.

- Vi har længe ønsket at kunne tilbyde et stærkt facadeprogram til den professionelle maler, som stiller høje krav til produktets egenskaber, holdbarhed og til en flot finish. Med de nye Silan produkter, som har ekstrem lav diffusionsværdi og en perlende overflade, får man en vedvarende tør og ekstremt vandafvisende facade. Dyrup har nu et af de bedste facadeprogrammer på markedet, siger Lene Velschow, Brand Manager for Dyrup.

Ekstremt vandafvisende

Det er specielle råvarer, som gør, at diffusionsværdierne for Silan serien er så lave og dermed tættere på silikatmalinger end nogen anden type udendørsmaling. Hele Silan serien har nemlig en SD (diffusion) værdi på blot 0,05, mens vandoptageligheden er helt nede på 0,06. Det er så lavt, at man sikrer det, som det i sidste ende handler om, nemlig at få så lidt vand ind i facaden som muligt.

Silan serien er også åben overfor CO2. Dette er en fordel ved f.eks. ældre bygninger, hvor der ofte er brugt kalkholdige mørtel- og pudssystemer, som kræver en overflade, der ikke lukker af for netop CO2. Sker det, smuldrer mørtel- og pudssystemet, og det mister sin hårdhed og stabilitet. Udover de nævnte egenskaber har Silan serien også en flot finish og en kalkmat overflade. Serien bliver tonet på specielle tonemaskiner, som er tilpasset produkterne.

- Med Silan facadeprogram får vi facader, som er meget smudsafvisende. Slutresultatet er flottere bygninger, der holder sig tørre og flotte i længere tid. Derfor er vi meget stolte af at kunne præsentere en komplet serie med så gode egenskaber, siger Teknisk Konsulent René Peter fra Dyrup.

Delikat silikat

Dyrup lancerer også en silikatserie; DYRUP Silikat Primer V og DYRUP Silikat Pearl. Modsat stort set alle andre silikatmalinger på markedet, er DYRUP Silikat Pearl særdeles vandafvisende, selvom SD værdien (diffusion) er nede på 0,007, mens vandoptageligheden er helt nede på 0,06. Overfladen har den samme pearl-effekt som DYRUP Silan Pearl Facademaling.

Med indhold af max 3 % dispersion overholder Dyrups nye ægte Silikatmaling DIN norm 18363, som betyder, at indholdet af dispersion skal være under 5 %.

Fakta om DYRUP Silan serien

Silan Primer V:

En transparent, vandbaseret Nano-akrylathydrosol grunder til indendørs og udendørs brug.

Silan Compact:

En helmat fyldig silikoneharpiks facadegrundmaling, som fremstår med en ekstremt diffusionsåben overflade med letpudset struktur.

Silan Facademaling:

En vandafvisende helmat silikoneharpiks-facademaling, som fremstår med en ekstremt diffusionsåben og glat overflade.

Silan Pearl Facademaling:

En særdeles vandafvisende helmat silikoneharpiks-facademaling, med en unik vandafvisende (Pearl) effekt.

Fakta om DYRUP Silikat serien

Silikat Primer V:

En transparent, dybt indtrængende og befæstende silikatbaseret specialgrunder til udligning af stærkt sugende, mineralske underlag inden bearbejdning med Silikat Pearl. Forbedrer vedhæftning for den efterfølgende behandling.

Silikat Pearl:

En særligt smudsafvisende silikatbaseret facademaling til optimal vejrbeskyttelse. Nem at forarbejde, danner ikke film, diffusionsåben og beskytter mod svamp, alger og mos. Har en unik vandafvisende (Pearl) effekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109