23948sdkhjf

Laser-Prof hjemmeside

En meget brugervenlig hjemmeside med professionelt værktøj til håndværkere, værktøjsforhandlere og hele byggebranchen er nu tilgængelig på www.laser-prof.dk

Her kan man få information om en lang række produkter som bl.a. termografisk kamera, lasere, maskinstyring, nivellering, afstandsmålere og meget mere.

På laser-prof siden kan man søge på fritekst, vare- og TUN-nummer. Samtidig kan man downloade betjeningsvejledning og varebilleder i høj opløsning. Til hvert produkt kan man se hvilket tilbehør, der hører med. Alt sammen gør det nemt for forhandlerne, at få alle nødvendige informationer. Også den enkelte håndværker kan gå ind og læse mere om enten sit nye produkt – eller det, man overvejer at anskaffe sig. Priserne er vejledende udsalgspriser ekskl. moms.

Hjemmesiden hører til hos firmaet andersen og nielsen, der har leveret udstyr til professionelle brugere via et bredt net af forhandlere til byggebranchen. Bl.a. kvalitetsmærker som Bessey, PLS, GeoFennel, Sievert, Leica og mange flere – hvorfra www.laser-prof.dk byder på et væld af kvalitetsprodukter.

andersen & nielsen er et handelsfirma, der har eksisteret siden 1921 og er specialiseret i tre afsætningsområder: værktøj, køkkenteknik og belysning. Firmaet har kontor i Skovlunde nær København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.984