23948sdkhjf

Verden største udstillingsvindue for belysning

I dagene 11. til 16. april 2010 afholdes fagmessen Light+Building 2010 i Frankfurt am Main
Light+Building er den eneste fagmesse i verden, der præsenterer den nyeste teknologi inden for belysning, bygningsrelateret elektroteknik samt bolig- og bygningsautomatisering. I seks dage vil udstillere og besøgende på denne førende fagmesse for arkitektur og teknologi være deltagere i verdens største møde for branchen.

Messen, der afholdes hvert andet år, er en unik succeshistorie. Efter starten i 2000 er den efter fire messer nu uden konkurrence verdens førende fagmesse for branchen.

Konkret betyder dette: 2.200 udstillere omfattende alle de førende producenter og et innovationsforum, hvor nye produkter fra hele verden præsenteres for første gang.

Siden den første messe er antallet af besøgende fortsat med at stige: Til premieren i 2000 var der cirka 100.000 besøgende og i 2008 var der 167.000.

En yderligere vigtig egenskab ved Light+Building er den meget høje andel af international deltagelse både med hensyn til udstillere og besøgende. I 2008 kom mere end halvdelen af udstillerne og 42 % af de besøgende fra udlandet

Afspejler udviklingen i branchen

Hvad gør Light+Building så attraktiv? Det er et koncept, som på succesfuld måde kombinerer forskellige elementer og hviler på de tre stærke søjler: Belysning, Bygningsrelateret elektroteknik samt Bolig- og bygningsautomatisering. Som den eneste kombinerede messe af sin art i verden har den lige fra starten afspejlet den aktuelle udvikling i branchen, idet den i stor udstrækning har fremmet integrationen af systemerne inden for bygningsteknologien. For specialister, der beskæftiger sig med planlægning, konstruktion og drift af bygninger, vokser betydningen af stærke, faglige netværk. Investorer, arkitekter, ingeniører, professionelle planlæggere, håndværkere samt bygningernes driftspersonale bliver i fremtiden nødt til at arbejde endnu tættere sammen for at konstruere og drive bygninger på en mere økonomisk og miljøvenlig måde.

Branchens globale mødested

Med hensyn til både bredde og dybde vil de besøgende ingen steder i verden finde et så stort udvalg af produkter og serviceydelser, og de vil heller ikke finde et innovationsforum på hvilket alle markedslederne er repræsenteret som på Light+Building. Producenterne præsenterer her for første gang deres nye produkter for verden. Messen har et omfattende udvalg af produkter og serviceydelser rettet mod alle relevante besøgergrupper: arkitekter, rådgivende ingeniører, indretningsarkitekter, designere, el-installatører samt grossister, detailhandlere og industrien.

Som den førende fagmesse er Light+Building den ideelle platform for at etablere kontakter og sikre sig fremtidig forretningssucces. Kort og godt: Light+Building er et absolut ’must’ og branchens globale mødested – med andre ord, præcis hvad der menes med at være den førende internationale fagmesse.

I seks dage vil Light+ Building være verdens største udstillingsvindue for belysningsmarkedet. De besøgende i Frankfurt kan på samme tid og sted se hele spektret af belysningsteknologi – fra teknisk belysning og lamper af alle slags og til alle formål, designbelysning i både moderne og klassisk stil til et bredt udvalg af tekniske komponenter og udstyr til belysningsmarkedet.

Dansk udstillerliste

Alfred Priess A/S

Amplex A/S

Bell Xpress

Colors by Copenhagen

Embacco Lighting A/S

Gubi International A/S

Iconi

Lars Frost

Lightyears A/S

Louis Poulsen Lighting & Tradition

Nordlux A/S

Renommé

Roblon A/S, lighting Division

Scan Studio ApS

Viborg Lysleder

Wexim A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093