23948sdkhjf

Kridt skoene og tag på håndværkermesse i Brøndby

Den 18.-21. september er det tid til at komme til håndværkermesse i Brøndby Hallen og få skarpe tilbud på værktøj, beslag o.a.
Carl Ras omdanner traditionen tro Brøndby hallen til et kæmpe engroscenter og inviterer professionelle håndværkere indenfor til fire dage, hvor de får skarpe priser og kan møde mere end 60 af branchens stærke leverandører

Alle Danmarks professionelle håndværkere og andre, der arbejder med værktøj og beslag i deres dagligdag er velkomne til Carl Ras’ håndværkermesse i Brøndby Hallen 18.-21. september. Mere end 10.000 håndværkere, indkøbsansvarlige, servicefolk mv. strømmede til messen sidste år, og hos Carl Ras håber man, at der kommer endnu flere i år.

- Jeg håber, at der kommer endnu flere, som ved selvsyn vil kunne opleve, hvorfor de professionelle kunder kommer igen år efter år, siger direktør Jan Teller, Carl Ras.

Messen afholdes for 14. gang, og den bliver kun større og bedre år for år.

- Messen giver vores kunder mulighed for at lave samlede storindkøb til ekstraordinært skarpe priser, og det er en stor opgave for vores organisation at stable den på benene, men en håndfuld erfarne Carl Rassere har arbejdet med messerne siden 1992, så de har helt styr på det, fortæller Jan Teller.

At messen er velorganiseret med skarpe leverandører er vigtigt for Carl Ras, fordi kundeservice er et nøgleord for virksomheden.

- Vores service skal være i top, både til hverdag og til fest, så både vi og de deltagende leverandører er oppe i højeste gear på messen – en del af servicen er selvfølgelig også gratis mad og drikke til gæsterne, så der er også plads til lidt hygge med kollegerne, understreger Jan Teller.

Vælg mellem 4.300 varenumre

Udvalget på messen bliver stort – mere end 4.300 varenumre, som strækker sig fra de mest gængse varer, over nyheder til specialprodukter.

F.eks.. fra PROTOOL, en ny leverandør med specialmaskiner, der tidligere har været meget begrænset adgang til i Danmark. PROTOOL kommer bl.a. med deres unikke sværdsav, som de besøgende får mulighed for at teste.

- Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at se og prøve de nyeste produkter, og samtidig have mulighed for at spørge vores leverandører, hvordan man mest optimalt bruger produkterne – i disse tider er det vigtigt at bygge effektivt og lønsomt, så det vil vi gerne kunne ruste håndværkerne til.

Samtidig stiller vi også krav til, at de deltagende leverandører yder mere og mere. F.eks, har Bosch i år fordoblet deres kvadratmeter til mere end 200 kvm. for bedre at kunne demonstrere deres produkter, bl.a. den nye gulvlaser, den første af sin slags i verden, som vores kunder også vil kunne prøve på messen, forklarer Jan Teller.

Tilmelding

Alle messens gode tilbud kan findes i Carl Ras’ messeavis. Hvis den ikke lander i postkassen, kan den ses på carl-ras.dk/messe eller hentes i et af Carl Ras’ engroscentre.

Der er gratis adgang og du kan hente din adgangsbillet til messen i dit lokale engroscenter eller på

carl-ras.dk/messe

Carl Ras’ håndværkermesse afholdes i Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby:

Tirsdag d. 18. september, kl. 12.00 - 18.00

Onsdag d. 19. september, kl. 12.00 - 18.00

Torsdag d. 20. september, kl. 12.00 - 18.00

Fredag d. 21. september, kl. 10.00 - 16.00
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078