23948sdkhjf

Alternativ til genbrugspladsen

Med en bigbag fra HC Container behøver håndværkere ikke længere bekymre sig om at bortskaffe affaldet og sortere det på genbrugspladsen.
Da de nye regler for adgang til genbrugsstationerne blev en realitet d. 1. januar 2012, slap håndværkere og andre virksomheder af med den udskældte obligatoriske ordning, hvor man skulle betale til genbrugsstationen, uanset om man benyttede den eller ej. I stedet er der etableret frivillige ordninger i kommunerne, hvor virksomhederne kan tilmelde sig. Det er et skridt i den rigtige retning – men det er stadig ikke uden omkostninger og besvær for håndværkerne.

De fleste håndværkere kan nemlig nikke genkendende til besværet med at håndtere affaldet under byggeriet. Ofte hober det sig op gennem byggefasen til stor irritation for kunderne, som må leve med rodet. Og når arbejdet så er færdigt, og håndværkerne har travlt med at komme i gang med næste opgave, kommer det trælse arbejde med at sortere og fjerne affaldet. Det har HC Container nu en smart løsning på. Løsningen hedder HC-BIGBAG.DK.

Enkel og bekvem løsning

– Håndværkere ser håndtering af affald som et irriterende onde, som de i virkeligheden helst er fri for. Derfor ville vi lave en enkel og bekvem løsning, som både tilgodeser håndværkerne, deres kunder og miljøet, fortæller Kim König, direktør i HC Container.

Løsningen med bigbags betyder, at håndværkere slipper for selv at sortere og fjerne affaldet. De køber blot én eller flere bigbags, som de lægger affald i undervejs. Når bigbaggen er fyldt, bestiller de afhentning via hjemmesiden, og HC-BIGBAG.DK sørger så for bortskaffelsen. HC-BIGBAG.DK sørger for at sortere affaldet efter alle miljørigtige forskrifter.

1 kbm blandet affald lige ned i sækken

Affaldsafhentning foretages over hele landet, og man kan købe bigbags i foreløbig 125 trælasthandler og byggemarkeder samt på hjemmesiden. En bigbag rummer kbm affald og en vægt op til 1,5 tons.

– Nu er der i hvert fald ingen undskyldninger for ikke at komme forsvarligt af med sit affald, siger Kim König. I sammenklappet tilstand fylder bigbaggen ikke mere end en skotøjsæske, så den er let at have med i bilen og bruge umiddelbart, når behovet opstår.

HC Container, som står bag HC-BIGBAG.DK, er kendt for at have styr på tingene. Firmaet er ISO 14001 miljøcertificeret og alt indsamlet affald håndteres korrekt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078