23948sdkhjf

Farvel til papirtegninger på byggepladsen

Ny aftale mellem Vela Systems Inc. og Betech Data A/S betyder, at entreprenører, konstruktører, arkitekter, ingeniører og udviklere fremover kan sige farvel til papirtegninger på byggepladsen
Vela Systems Inc., som er blandt verdens førende udbydere af Construction Field Management-software til entreprenører, konstruktører, arkitekter, ingeniører, udviklere og projektejere, har netop indgået en ny distributionsaftale med Betech Data. Aftalen dækker Norden, de baltiske lande og Benelux-landene og gør Betech Data til officiel distributør af Vela Systems’ software til styring af byggeprojekter direkte på byggepladsen.

Per Ikov, adm. direktør i Betech Data, forklarer:

- Det passer utrolig godt ind i vores strategi, at vi nu kan tilføje Vela Systems´ Construction Field Management-løsninger til vores portefølje og dermed give vores kunder markedets bedste løsninger på alle områder inden for byggebranchen.

Betech Data er i forvejen en af markedets største distributører og specialist i designsoftware til byggebranchen, infrastruktur- og fremstillingsindustrien.

Michael Schwartz, Business Manager hos Betech Data, siger, at kunderne konstant er på udkig efter nye arbejdsmetoder, der gør, at de kan forbedre produktiviteten og øge kvaliteten af deres byggeprojekter.

Aftalen med Vela Systems gør det muligt for os at imødekomme disse behov og drage fordel af Building Information Models (BIM) helt ude på byggepladsen, siger Michael Schwartz.

IT-mobilitet ændrer byggeriet

Hos Vela Systems hilser adm. direktør Tim Curran også aftalen velkommen:

- Vela Systems er glade for at kunne byde Betech Data velkommen som en del af vores International Channel Partner-program. Deres store kendskab til branchen, gode ry og store professionalisme er et klasseeksempel på den type virksomhed, vi gerne vil udvide vores internationale aktiviteter med.

Fremskridt inden for mobilitet med f.eks iPads og cloud-baserede tjenester skaber en kæmpe mulighed for at ændre den måde, byggebranchen arbejder på og styrer sine projekter efter. Vores platform af management-software til byggebranchen er ved at blive implementeret over hele verden, og vi ser frem til at kunne udvide med Nordeuropa via samarbejdet med Betech Data. Det gør, at vi kan bygge videre på vores eksisterende projektsucceser i Norge, Sverige og Finland, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078