23948sdkhjf

Mangeårig ryger slipper for fraflytningsregning

Landsretten afviser ekstraregning fra malermester i forbindelse med fraflytning af lejlighed, hvor lejeren havde røget massivt
Uklare vedtægter i boligforeningen AAB i Odder har ført til, at en kvindelig lejer slipper for at betale 11.995 kroner, fordi boligforeningens malermester måtte foretage ekstraarbejder ved hendes fraflytning i form af spærrebehandling og ekstra malerarbejde som følge af kvindens mangeårige tobaksrygning i lejligheden og et efter boligforeningens opfattelse "forkert" farvevalg i lejligheden.

Det skriver Mester Tidende

Kvinden blev først frifundet for boligforeningens krav i retten Århus, men den dom ankede AAB til Vestre Landsret med et krav, som i mellemtiden var blevet nedsat til betaling af 8.875 kroner. De 5.000 kroner skulle dække lejerens farvevalg, og de sidste 3.875 kroner kom i form af ekstra istandsættelse af vægge og lofter som følge af nikotinbelastning.

Vestre Landsret frifinder lejeren for kravet fra boligforeningen, der til gengæld skal betale hende 15.000 kroner i sagsomkostninger.

Læs hele sagen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063