23948sdkhjf

Jamas får ny salgschef

Kim Damgaard er tiltrådt som salgschef hos Jamas A/S, der importerer og forhandler Doosan entreprenørmaskiner. Han ser frem til at arbejde sammen med et stærkt serviceteam
Det er en erfaren entreprenørsælger, der i fremtiden skal stå i spidsen for salget af Doosan entreprenørmaskiner i Danmark. Kim Damgaard er tiltrådt stillingen som salgs- og marketingchef hos Jamas A/S, hvor han selv vil passe kunderne vest for Storebælt, mens en nyansat salgskonsulent samt Jan Adamsen som freelance sælger vil varetage salget på Sjælland.

Kim Damgaard var gennem seks år ansat hos KFD A/S med salg af Komatsu, og han har efterfølgende arbejdet med salg af Case entreprenørmaskiner i de seneste år.

- Jamas A/S har fået ny ejer tidligere på året og er dermed meget stærkt funderet. I det nye job får jeg 16-18 kolleger, der arbejder med reparation og service på entreprenørmaskiner og udelukkende har fokus på det. Jamas overtog resterne af ConenCo og består i dag af det bedste fra henholdsvis Jamas og ConenCo.

Det betyder, at vi har en serviceorganisation, der rummer stor knowhow og har en meget stor berøringsflade ude hos entreprenørkunderne, siger Kim Damgaard.

- Ud over at Jamas A/S er et stærkt funderet firma, så er også Doosan en koncern, der har store planer. Det koreanske firma vil være en af de tre største producenter af entreprenørmaskiner i Verden.

Programmet udvides løbende og er allerede i dag meget omfattende med gravemaskiner på bånd fra 2,7 ton til 75 ton, hjulgravemaskiner fra 5,5 ton til 22 ton og læssemaskiner fra 10-30 ton. Der er en række specialmodeller eksempelvis med lang rækkevidde og udstyr til nedbrydningsarbejde.

- Doosan er virkelig kvalitetsmaskiner med komponenter fra de førende leverandører. Eksempelvis anvendes der Scania Tier 4i motorer i en række modeller, og der anvendes ZF-aksler og transmissioner blot for at nævne et par eksempler, siger han.

Jamas har hovedsæde i Kalundborg, og Kim Damgaard får sit udgangspunkt fra afdelingen i Hadsten, hvor der ud over værksted og salgskontor også etableres udstilling af nye og brugte maskiner.

Ud over Doosan entreprenørmaskiner forhandler Jamas også Arden Equipment, som leverer hydrauliske redskaber til gravemaskiner, Everdigm redskaber, som leverer sorterergrabbe og andet nedbrydningsudstyr samt Ifor Williams erhvervstrailere.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094