23948sdkhjf

Nyt combilift-agentur til H.C.Nielsen A/S

N.C. Nielsen overtager agenturet for irske Combilift truck
N.C. Nielsen A/S, som er en af landets største leverandør af gaffeltruck, terminaltraktorer og specialmaskiner, har netop overtaget agenturet for Combilift truck og mobile kraner.

Udvidelsen afspejler et strategisk ønske hos N.C. Nielsen om at levere rationelle løsninger, der altid er på omgangshøjde med udfordringerne inden for intern transport og logistik, fremhæver salgs- og marketingdirektør Jens Wøldiche.

Med Combilift maskiner i sortimentet kan N.C. Nielsen nu tilbyde langt mere målrettede løsninger til virksomheder med særlige logistik- og lagerbehov. Combilift Ltd. fra Irland har på blot 14 år placeret sig som en globalt førende producent af innovative maskiner til håndtering af enhver form for langt, uhåndterligt og tungt gods.

- Vores samarbejde med Combilift er især godt nyt for virksomheder i træ- metal- og vindmøllebranchen. Effektive specialmaskiner som Combilift 4 vejs-truck og den nyudviklede mobile galgekran fra Combilift er skræddersyede til at optimere logistikforløb med langt og besværligt gods i forhold til de løsninger, der i forvejen findes på markedet.

Ved håndtering med gods på over 5 meters længde kan Combilifts 4 vejs-truck eksempelvis øge reol- og lagerkapaciteten med op til 60 pct. sammenlignet med en traditionel håndtering med almindelige gaffeltruck, forklarer salgs- og marketingdirektør Jens Wøldiche.

Den irske truckproducent Combilift Ltd. hilser det nye samarbejde med N.C. Nielsen velkommen og ser store perspektiver i fremtiden.

- N.C. Nielsens position som markedsleder giver os med et slag en stærk platform over for de danske virksomheder. Samtidig har det også spillet en stor rolle for vores valg af dansk samarbejdspartner, at Combilift maskinerne fremover bakkes op af N.C. Nielsens velfungerende og landsdækkende serviceorganisation, siger Ulrick Staudal, Scandinavian Sales Manager, Combilift Ltd.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157