23948sdkhjf

IT-netværk i byggeriet har fokus på bundlinjen

Introduktionsmøde til nyt it-netværket med fokus på forretningsdrift
Der er fokus på forretningsdrift og information og ikke teknologi på et nyt it-netværk i byggeriet.

Det er Dansk byggeri, der står bag netværket som introduceres på et gratis kick-off møde kl 15-18 i Aarhus den 19. september og i København den 26. september

På mødet gennemgås konceptet bag netværket og udbyttet ved at være en del af Dansk Byggeris it-netværk, hvor man bliver matchet med virksomheder af samme type som ens egen

På kick-off mødet vil chefkonsulent Lone Borup gennemgå, hvad netværk er godt for og fordelene ved at netværke med ligesindede.

Martin Profit fra den it-rådgivende virksomhed BASIT vil komme ind på nogle af de konkrete forskelle, de rigtige it-værktøjer kan gøre for dig og din virksomhed. Der vil blive lagt vægt på konkrete og praktiske problemstillinger, som man står med i mange håndværksvirksomheder. Og der er fokus på forretningsdrift og information og ikke teknologi.

I it-netværket bliver du sat sammen med andre virksomhedsledere, der står over for de samme udfordringer og behov som du selv har. Ved at bruge hinandens viden og erfaringer kan I få konkretiseret, hvilke behov og værktøjer, der er brug for nu og i fremtiden.

Handlingsplan for virksomheden

- I IT-netværket bliver du matchet med andre virksomhedsledere, der står overfor de samme udfordringer og behov som dig. Ved at bruge hinandens viden og erfaringer, kan I få konkretiseret hvilke behov og værktøjer, I har brug for nu og i fremtiden. I er til for hinanden, og udbyttet kommer alle til gode.

Derfor får du svar på mange problemstillinger og behov, som du måske ikke har selv tænkt på, forklarer Martin Profit

Ved netværkets udgang vil du have en klar it-handlingsplan for din virksomhed. IT-handlingsplanen leveres i samarbejde med IT-rådgivningsvirksomheden BASIT, der samarbejdspartner på IT-netværkene.

Prisen på IT-handlingsplanerne bliver reduceret væsentligt ved at deltage på IT-netværksmøderne. Samtidigt får man værdifuldt input fra kollegaer.

Tilmeld dig introduktionsmødet her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094