23948sdkhjf

Kæmpeordre til Idealcombi

Idelacombi skal levere mere end 10.600 vinduer og døre til Vapnagård i Helsingør
Idealcombi A/S glæder sig over de nyligt afsluttede forhandlinger, der gør virksomheden til leverandør af mere end10.600 vinduer og døre til et af Danmarks største renoveringsprojekter nogensinde: Vapnagård i Helsingør.

-Det er virkelig skønt endelig at have aftalen på plads, så vi kan komme godt i gang med at producere, siger Claus Winther, Idealcombi’s direktør for Salg, Marketing og Service.

- Det har været en lang og spændende proces med træge forhandlinger, før vi fik kabalen til at gå op, så vi er meget glade lige nu. Et godt samarbejde med alle parterne på projektet har ført os i mål, og et renoveringsprojekt på denne størrelse har naturligvis også været lærerigt for os på mange områder. Der er mange små parametre, der skal falde på plads, og det er en stor beslutning, der skal træffes, når vi taler én leverance på 10.600 vinduer og døre, fremhæver Claus Winther.

Vapnagård er en del af Helsingør Boligselskab og er, med sine godt 4.000 beboere, Sjællands største samlede bebyggelse. Den består af 57 ens boligblokke med 1.738 lejligheder, der alle står over for at få nye vinduer og døre.

Derudover vil renoveringen af boligblokkene indbefatte indgangsfacader, tage, gavle og isolering som nogle af de ydre ændringer. Indvendigt vil der ske en omfattende renovering af badeværelser samt montering af franske altaner i indgangsfacaderne og i

gavlene.

Ingen ordre er for lille og ingen er for stor

- Idealcombi’s erfaring og solide produktsortiment passer naturligt og godt til projekter af denne størrelse. Vi er gennem årene adskillige gange valgt som leverandør på projekter af denne størrelse, og vi har haft stor succes med forløbene sammen med vores forskellige samarbejdspartnere.

Vi er særligt stolte og glade for at kunne favne både de små trailermestre og de store entreprenører i vores hus. Det giver en solid fleksibilitet i hele vores forretningskoncept, fortsætter Claus Winther.

Vapnagård er blandt de større ordrer, og den er med til at sikre stabiliteten i vores produktion vinteren over, en periode der normalt er præget af lav ordreindgang. Det er yderst positivt det hele, men valget forpligter også, så vi ser frem til at gøre det, vi er bedst til – levere dansk fremstillede vinduer og døre i høj kvalitet, siger Claus Winther.

Idealcombi A/S er, med sine 100.000 kvm produktion, salg og administration i Hurup Thy, Danmarks største producent af vinduer og døre i træ og kombineret træ|aluminium.

Virksomheden er familieejet og beskæftiger i dag ca. 480 medarbejdere i Hurup, København, Aarhus, London, Dublin og Oslo.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094