23948sdkhjf

Optimera satser på e-handel

Ny e-handelsplatform fra Optimera skal være med til at sikre kunderne øget effektivitet og bedre bundlinje
Handel på nettet breder sig i takt med, at tilliden til e-handel øges og i takt med, at der oprettes brugervenlige e-handelsplatforme. Også håndværksbranchen har taget e-handel til sig. Især el- og vvs-sektoren er helt fremme i skoen og nu får både el- og vvs’ere samt alle andre håndværkere en ny mulighed for at handle byggematerialer på nettet.

Det er byggemarkedskæden Optimera, der med ca. 12.000 varenumre er klar til at møde kunderne i e-handelsuniverset på Optimera.dk

- Håndværksmestre og håndværkere handler på nettet som aldrig før. Og de gør det både i forbindelse med deres virksomhed og fag. Og de gør det som helt almindelige forbrugere. Netop det forhold afspejler sig i den e-handelsplatform som Optimera har introduceret.

Det handler bl.a. om, at kunderne er trygge og helt intuitivt kan bruge de funktioner, som stilles til rådighed på hjemmesiden, forklarer marketingdirektør Anita Eckardt, Saint-Gobain, som står bag Optimera.

Saint-Gobain står også bag vvs-grossisten Brødrene Dahl og det er bl.a. erfaringer fra Brødrene Dahls effektive e-handelsplatform, der nu kommer Optimera-kunderne til gavn.

På den nye e-handelsplatform kan kunderne bl.a. få overblik over produktsortimentet og bestille varer ligesom de kan oprette forskellige sagsnumre, så alle varer o.a. til en bestemt byggesag faktureres sammen osv. Alt sammen funktioner som skaber overblik og som dermed kan effektivisere den del af kundens arbejde, som drejer sig om bestilling af varer, fremhæver Anita Eckardt.

Hun har i forbindelse med opbygningen af e-handelsplatformen og implementeringen af funktioner og serviceres haft et tæt samspil med en række af de kommende brugere for at optimere platformen og gøre den nem at anvende.

Læs mere i Mester Tidende den 3. oktober
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096