23948sdkhjf

Nye tunge lastbiler fra Iveco

Iveco har mange nyheder med på den 64. internationale messe for erhvervskøretøjer (IAA), som løber af stablen i Hannover fra 20. til 27. september 2012
Den nye STRALIS Hi-Way, som blev præsenteret officielt den 1. juli, vil gøre sin entré for det store internationale publikum, og den nye TRAKKER med et gennemgribende nydesignet førerhus vil blive officielt introduceret i forbindelse med Motor Show IAA 2012 i Hannover.

Ved siden af køretøjerne vil der være et område for motorteknologi med udstilling af Euro VI-motorerne samt det avancerede system til katalytisk reduktion High Efficiency SCR (HI-eSCR), som er fuldt patenteret af FPT Industrial.

På Ivecos stand på Hannover-messen 2012 vil de besøgende finde en komplet udstilling af hele Ivecos modeludbud, fra lette til tunge køretøjer, minibusser, busser og entreprenørkøretøjer.

Hovedattraktionen på Ivecos stand bliver formentlig den nye STRALIS Hi-Way - en tunge lastbil, som forudes at blive et et konkurrencedygtigt svar på den tunge godstransports behov i dag såvel som i fremtiden.

En anden af årets vigtige nyheder i Stralis-programmet vil ligeledes være at finde i Hannover, nemlig LNG Natural Power-versionen, som drives af flydende naturgas og er beregnet til regionaltransport og natlige leverancer. Fra og med i år markedsføres den over hele Europa.

For at fuldende fornyelsen af det tunge program vil der desuden være verdenspremiere på Ny Trakker – entreprenørkøretøjet fra offroad-programmet. Ny Trakker, hvis førerhus er redesignet fra grunden, kan komme frem overalt i vanskeligt og ufremkommeligt terræn takket være Cursor-motorerne (8 og 13 Euro V), som sikrer styrke og lang levetid for et køretøj, der skal arbejde 365 dage om året uden afbrydelse.

Astra-brandet er også i rampelyset på Hannover-messen med den nye version af HD9, som er blandt de toneangivende køretøjer til transport i stenbrud og på byggepladser.

Også lette køretøjer

En vigtig del af Iveco-standen er forbeholdt de øvrige programmer, hvor de lette køretøjer repræsenteres af Daily og de mellemtunge af Eurocargo. Der vil være udstillet tre Daily, heraf en eldreven.

Det mellemtunge segment er repræsenteret på standen af Eurocargo og på standen vil der også være køretøjer til persontransport.

Iveco vil også udstille den ny Daily Minibus en Magelys Pro.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078