23948sdkhjf

Farvel til glødepæren - goddag til LED

Seminar sætter fokus på elbranchens udfordringer og muligheder i kølvandet på udfasningen af glødepæren
Europa har netop sagt endeligt farvel til glødepæren efter en længere udfasningsperiode, og det giver anledning til nytænkning i den danske belysningsbranche. En af de alternative lyskilder, LED (Light Emitting Diodes), er allerede på markedet, men mangler at blive udviklet til brug i større skala og i nye sammenhænge.

LED-teknologien har stort potentiale i relation til kvalitet, bæredygtighed og design. Derfor er der gode muligheder for danske virksomheder til at udvikle nye produkter. På den baggrund inviterer ATV til seminaret "LED – den lysende revolution: Nye udfordringer og muligheder for belysningsbranchen".

Arrangementet finder sted onsdag den 24. oktober kl. 13.00 - 17.30 hos DELTA, Venlighedsvej 4, 2970 Hørsholm.

Dansk og internationalt perspektiv

Seminaret byder på indlæg fra både forskere, virksomheder og Dansk Center for Lys, som alle har ekspertise inden for LED-belysning. Den internationale udvikling inden for LED-belysning samt danske forsknings- og udviklingsaktiviteter på området vil være blandt emnerne.

Man kan også høre om kravene til LED-belysningsprodukter og få en fremvisning af DELTA’s lystekniske testfaciliteter. Mødet skal være med til at afdække, hvordan Danmark kan blive førende inden for udvikling og anvendelse af LED-belysnings-teknologi.

Seminaret afholdes af ATV’s Faggruppe for Elektro- og Informationsteknologi i samarbejde med DELTA og DTU Fotonik med støtte fra Siemens Fonden.

tøtte

Tilmelding til seminaret her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078