23948sdkhjf

Idealcombi køber Hurup Møbelfabrik

Idealcombi køber naboen og får mere end 100.000 kvm. produktionsareal under tag
Idealcombi har opkøbt bygningerne og areal efter Hurup Møbelfabrik, som gik konkurs tidligere på året

Den tidligere Hurup møbelfabrik er nabo til Idealcombi i Hurup Thy, og både bygninger og grund vil sikre fremtidig udvidelse af vinduesproducentens produktionsarealer.

Opkøbet af Hurup møbelfabriks arealer tilføjer knap 30.000 kvm til Idealcombi’s grundarealer og mere end 12.000 kvm under tag. Hermed runder vinduesproducenten 100.000 kvm. alene i produktionsarealer under tag.

- Det har altid været meget vigtigt for Idealcombi’s ejerkreds at støtte op omkring bevaringen af danske arbejdspladser i lokalområdet, fortæller Claus Winther, direktør for salg, service og marketing.

- Hurup Møbelfabriks ophør betød i første omgang, at en række dygtige produktionsmedarbejdere stod uden job, og langt de fleste af dem har vi, på baggrund i vores seneste succes, kunnet hjælpe til nye jobs i Idealcombi.

- Vi arbejder målrettet mod at blive kundernes førstevalg på vinduer og døre, og det bliver vi kun, hvis vi holder fokus på en stor mængde af små parametre, som samlet set sikrer vores høje kvalitet og i sidste ende kundernes tilfredshed. Vi tror på, at vi gennem nærhed i lokalsamfundet og et højt medarbejderengagement opnår de bedste resultater, uanset om vi taler finish i overfladen eller leveringstidspunktet på en byggeplads, forsætter Claus Winther.

- Opkøbet af møbelfabrikken styrker os i vores strategi om at sikre vores produktion fastholdt i Hurup, hvor vi har samlet vores allerbedste kræfter på et sted – og da vi ganske givet bliver ved med at introducere nye og spændende vinduesløsninger til ind- og udland, så vi får brug for pladsen, slutter han.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095