23948sdkhjf

Spil luftguitar i skurvognen

Lille og robust kompaktradio fra Bosch får byggepladsen til at svinge
Hvad enten du er til langhårede debatter på P1, fed rock på et hav af andre radiostationer eller har lyst til at det er din egen yndlingsmusik, der drøner ud på byggepladsen, så er den nye kompakte radio fra Bosch leveringsdygtig

Musik er ofte en del af livet på byggepladsen, men mange almindelige radioer holder ikke længe i det barske miljø med støv, skidt og skrammer. GML 10,8 V-LI Professional fra Bosch er en lille, robust og kompakt radio, som er skabt til livet på en byggeplads.

Den mobile radio har to 5 watt-højtalere, 20 lydstyrkeindstillinger samt en equalizerfunktion til bas- og diskantjustering, hvilket sikrer en kvalitetslyd. Man kan let tilslutte eksterne enheder, som f.eks. IPOD/ MP3-afspillere, via et aux-in-port, og radioens hukommelse kan rumme fem fastindstillede AM-stationer og fem FM-stationer. På den måde kan man nemt og hurtigt skifte mellem sine og kollegernes foretrukne radiokanaler – eller hvis de ikke slår til, koble sin egen musik til.

GML 10,8 V-LI Professional er let at betjene, og det digitale display viser både tid, frekvens og batteriniveau. Knapperne på forsiden er støvbeskyttet, og de solide håndtag beskytter display og knapper mod skader ved fald fra op til to meters højde.

Radioen er designet, så den passer til Boschs transportkasse-system, L-Boxx. Den optager kun halvdelen af pladsen i værktøjskufferten, så der også er plads til et 10,8 volt-værktøj, som f.eks. akku-bore-/skruemaskinen GSR 10,8-2-LI Professional.

Man kan enten tilslutte radioen til stikkontakten via den medfølgende adapter eller benytte et 10,8 volt-batteri – som radioen kan dele med akku-bore-/skruemaskinen. På et fuldt opladet batteri kan man uden brug af ledning nyde musik eller radio på byggepladsen en hel arbejdsdag.

Den nye radio fås hos førende forhandlere af professionelt værktøj fra 1. september 2012. Prisen for GML 10,8 V-LI Professional er 698,00 kr. ekskl. moms.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078