23948sdkhjf

Inspiration til energirenovering med god bokvalitet

To nye digitale publikationer sætter fokus på de mange fordele ved energirenovering, som også handler om bokvalitet og arkitektonisk værdi
Inspiration til flere energirenoveringer. Det er temaet i to nye digitale publikationer, som Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter nu udgiver støttet med byfornyelseslovens forsøgsmidler. Begge udgivelser har fokus på bokvalitet og arkitektonisk værdi og henvender sig til rådgivere samt ejere og beboere i etageejendomme, der står foran en energioptimering.

I udgivelsen "Energirenovering med dialog som redskab", som er udarbejdet af arkitektfirmaet Plan & Proces, præsenteres 12 eksempler på, hvordan ejendomme kan udvikles gennem energirenoveringer. Selv om der er tale om lejeboliger er renoveringsforslagene udført i åben dialog med beboerne.

Publikationen " 2ND CHANCE. Bæredygtig energirenovering af det murede byggeri" giver utraditionelle bud på, hvordan energiforbrug og CO2-udledning kan reduceres i fire konkrete bebyggelser, samtidigt med at der opnås nye kvaliteter og værdier. Bogen er udarbejdet af Tanja Jordan Arkitekter og Cowi.

tøtte

Læs mere om publikationerne her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082