23948sdkhjf

Ny formand for KNX National Group Denmark

Et af fokuspunkterne for KNX National Group Denmark vil være at bidrage til fornyelse og optimering af uddannelses- og efteruddannelsessystemet, siger den nye formand
Lillian Andersen (45), som til daglig er product manager hos Schneider Electric, er valgt som ny formand for KNX National Group Denmark. Hun har taget hul på sin formandsdebut med masser af visioner og ønsker for foreningen.

- Branchen er godt på vej inden for KNX og har gjort sig mange gode erfaringer. Flere har fået øjnene op for, at KNX vitterligt er nutidens installation, som imødekommer fremtidens behov, og tør satse på KNX som løsning til deres næste opgave. Jeg glæder mig til at tage udfordringen med at forankre KNX endnu bedre i branchen op og er sikker på, at den positive nationale udvikling forsætter, siger den nye formand.

KNX National Group Denmark består af 10 producenter og distributører. Cirka 300 certificerede installatør-partnere har sikret sig KNX-kompetencer i deres virksomheder.

- Som forening er en af vores vigtigste opgaver løbende at styrke kommunikationen med og inddragelsen af vores partnere, så vi kan sørge for at få udviklet de nødvendige synergier og dermed styrke hinandens budskaber. Fremtiden forudsætter, at bl.a.elektrikere, installatører, energiteknologer og ingeniører har en forståelse for bygningsautomatik.

Et af fokuspunkterne for KNX National Group Denmark vil derfor være at bidrage til fornyelse og optimering af uddannelses- og efteruddannelsessystemet, forklarer Lillian Andersen.

At størstedelen af medlemmerne i KNX National Group Denmark er konkurrenter, ser den nye formand blot som en spændende udfordring:

- Jeg mener faktisk, at det er en af vores største forcer. Samarbejdet foregår i en god og munter tone og sender et meget stærkt signal til markedet om, at det er muligt at arbejde konstruktivt sammen om en åben protokol, selvom man er konkurrenter.

KNX National Group Denmark vil være repræsenteret til Building Green i Forum den 10.-11. oktober 2012.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079