23948sdkhjf

DAFA styrker den grønne profil

Ansvarligt byggeri har fokus på både miljø og godt håndværk, fastlår DAFA, der har lanceret ny, miljør- og energirigtig dampspærrefolie
Stadig flere byggematerialer er fremstilles af miljørigtige produkter og der anvendes i stigende grad produkter, der er forsvarligt fremstillet, og som medvirker til at begrænse energiforbruget Og som kan bortskaffes på en måde, der belaster miljøet mindst muligt.

- Tendensen har bredt sig til alle parter i byggeriet; lige fra bygherrer og projekterende til forhandlere og udførende. Parterne påtager sig generelt et medansvar for at fremme anvendelsen af bæredygtige løsninger, fremhæver marketingchef Oddbjørg Lomstein fra DAFA og tilføjer, at ved f.eks. at foreskrive og udføre bygningens indvendige dampspærre med den nye grønne EcoFoil Plus fra DAFA, ydes der et aktivt og værdifuldt bidrag til at gøre byggeriet mere miljørigtigt.

- EcoFoil Plus kendes på sin markante grønne farve. Folien består af 100 pct. overskudsmaterialer fra egen produktion af CE mærket Polyethylen (PE). EcoFoil Plus er testet og kan dokumenteres efter "vugge-til-grav" princippet, påpeger marketingchefen..

Han forklarer, at selve kvaliteten når nye højder for en folie fremstillet af overskudsmaterialer. Den er usædvanlig blød og behagelig at røre ved og det gør den lettere at arbejde med. Samtidig er folien behagelig og bøjelig, så den nemt kan monteres. Derudover byder EcoFoil Plus på stor stræk- og rivestyrke. Folien leveres i ruller med en bredde på enten 2 eller 4 m og med en længde på 50 m.

Til at tætne ved kanter og gennemføringer omfatter DAFA Airstop System specialprodukter og tætningsmidler, der gør det nemt, hurtigt og sikkert at udføre en komplet, tæt dampspærreløsning.

- Og netop en helt tæt dampspærreløsning medvirker til at gøre byggeriet energieffektivt. Den holder på varmen til gavn for energiforbruget og sikrer et godt indeklima, understreger Oddbjørg Lomstein..

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063