23948sdkhjf

Byggefabrik med fokus på udvikling og dialog

Enemærke & Petersen udfordrer den traditionelle fabrikshal og inviterer åben konkurrence på innovationsplatformen Innosite
Hvordan kan den traditionelle fabrikshal tænkes ud af boksen og omdannes til et oplevelsesforløb for kunder og besøgende?

Entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen (E&P) har en drøm om at give kunder og interessenter en særlig indsigt i deres byggerier, og søger derfor ideer til hvordan besøgsoplevelse kan møde den arbejdende fabrik.

På innovationsplatformen Innosite kan man derfor de kommende seks uger give Enemærke & Petersens (E&P) ideer til hvordan deres byggefabrik kan skabe rum om udvikling og dialog. På fabrikken bygges elementer og halvfabrika til utallige projekter, og E&P vil gerne styrke brugen af fabrikken som ramme om mødet med de mange bygherrer, rådgivere, håndværkere og brugere der har en aktie i projekterne.

Enemærke & Petersen bruger Innosite som platform for konkurrencen LIVING SHOWROOM fordi de gennem åben innovation kan invitere andre fag indenfor, få ideer fra parter uden for eksisterende netværk og derved blive inspireret til at se nye muligheder.

I slutningen af oktober udvælger juryen tre vindere. Det bedste forslag til et samlet oplevelseskoncept præmieres med en rejse til det showroom i verden, vinderen helst vil besøge (flybillet til destinationen samt rejselegat på 10.000 kr.). Yderligere præmieres to runner-ups, hver med et gavekort for to personer til restaurant Noma*. Her vil der være mulighed for at besøge Noma’s madlaboratorium "Noma Lab". Enemærke & Petersen har endvidere stor forhåndsinteresse i at realisere vinderideen i kommercielt samarbejde med forslagsstillerne.

I dag tirsdag d. 18. september inviterer E&P til inspirationsevent på fabrikken i Glostrup. Her vil der være mulighed for at se fabrikken, stille spørgsmål til E&P og få god inspiration når Rune Fjord fra Rune Fjord Studios fortæller om at tænke design af rum ud af boksen og Sebastian Campion fra Visit Carlsberg fortæller om visionerne for fremtidens Carlsberg Brand & Experience Center.

Fakta om konkurrencen:

• Konkurrencen LIVING SHOWROOM kører på www.innosite.dk fra d. 6. september til d. 23. oktober 2012

• I juryen sidder: Markedsdirektør hos Enemærke & Petersen, Søren Faebo Larsen (formand), kommunikations- og livstilsekspert Christine Feldthaus, Professor i erhvervsøkonomi med fokus på oplevelse og innovation Jon Sundbo, adm. dir. i Lejebo Palle Adamsen samt arkitekt og adm. dir. for Danfoss Universe Pia Bech Mathisen.

• Vinderne kåres og præmieres d. 18. november 2012
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078