23948sdkhjf

ENCO AS-EL overtager AH-EL

Med virkning fra 1. juni har Carsten Johansen AH-EL, Avedøre Holmes El A/S, overdraget alle aktiviteter til ENCO A/S-EL
Det har for Carsten Johansen været af stor betydning at det familiestartede og familiedrevne firma og dets medarbejdere kan fortsætte under et større og økonomisk stærkere firma som ENCO A/S–EL med en organisation, der kan tilbyde kunderne flere kompetencer og udviklingsmuligheder.

AH-EL blev stiftet i 1965 af Victor Johansen der gennem årene har opbygget virksomheden frem til 1991, hvor sønnen Carsten Johansen overtog og nu sikrer virksomhedens fremtid med overdragelsen til ENCO A/S-EL.

ENCO A/S-EL ved elinstallatør og ejerleder Stig Weberg-Petersen udtaler, at AH-EL, Avedøre Holmes EL A/S skal fortsætte deres gode samarbejde med leverandører, samarbejdspartnere og gode trofaste kunder.

AH-EL vil fortsætte som en afdeling i ENCO A/S-EL og beholder sit eget navn AH-EL. Den nuværende overmontør Henrik Bech fortsætter som ansvarlig leder af AH-EL og vil fortsætte sit gode samarbejde med firmaets kunder.

Henrik Bechs store kendskab til AH-EL’s nuværende kunder og medarbejdere skal bibeholdes, udvikles og udbygges i samarbejde med ENCO A/S-EL’s organisation udtaler elinstallatør og ejerleder Stig Weberg-Petersen.

AH-EL og Henrik Bechs store viden indenfor solcelleløsninger og gode samarbejde med solcellespecialisten Gaia-Solar skal ligeledes udbygges og udvikles i fremtiden, siger Stig Weberg-Petersen.

Gaia-Solars solpaneller går for at være noget af det bedste på markedet tilføjer Henrik Bech.

Det er vigtigt, at vi tilbyder kunderne de mest energivenlige løsninger i denne tid med stigende energipriser og afgifter tilføjer Henrik Bech som samtidig tilbyder alle villa ejere et solcelle – eller varmepumpe anlæg til en meget fordelagtig tilbudspris frem til 1. august 2012, så ring endelig til mig for en besigtigelse af dit hus og et tilbud.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125