23948sdkhjf

Oplad både smartphone og tablet med samme lader

De mobile enheder såsom smartphone og tablets vinder indpas i byggeriet. Men de skal oplades for at fungere. Ny ladestation gør det lettere at lade det hele på én gang
Flere og flere mobile enheder skal lades op, typisk hver eneste dag. Der hænger efterhånden ladere i hveranden stikkontakt, eller de er linet op i store og grimme strømskinner. Eller også slås man med at få ladt enhederne op i bilen.

Sandberg lancerer nu Magnetic Charging Station 4in1, som er en elegant multioplader til hele fire enheder. Den har sin egen strømforsyning og placeres med en ledning på bordet.

Herefter går det som en leg med tilslutningen af de enkelte enheder. Der følger kabler med som passer til Micro USB og iPhone/iPod. Sæt kablet i f.eks. mobilen. Den anden ende er magnetisk og skal nærmest bare lægges oven på laderskiven - så går opladningen i gang.

Martin Hollerup, adm. dir. hos Sandberg A/S, siger om den nye enhed:

- Én ting er at det er en elegant løsning. Men samtidig er dette produkt en opbakning af min personlige mærkesag omkring miljø. Jeg tror de fleste af os har opladere siddende i stikkontakten, også når de ikke lader noget som helst op. I den situation bruger de faktisk en lille mængde standby-strøm. Alt andet lige bliver miljøbelastningen mindre ved at kun én oplader står og bruger standby-strøm i stedet for fire.

Produktet er omfattet af 5 års garanti. Det leveres sammen med to kabler til iPhone/iPod og to kabler til andre enheder (micro USB). Begge typer kabler kan man købe flere af, hvis man f.eks. skal oplade fire styk iPhone med den nye magnetiske ladestation.

tøtte

Se videoen af laderen i funktion her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078