23948sdkhjf

XL Byg revitaliserer butikken

Skandinaviens største byggemarkedskæde har hyret nyt bureau til at byde ind med et strategisk og kreativt blik på brand, koncept og udfordringer.
XL Byg vil revitalisere deres brand og kommunikation og har derfor fået et nyt bureau til at byde ind med et strategisk og kreativt blik på deres brand, koncept og udfordringer.

- Vi har valgt at indgå samarbejde med Zupa Recommended, fordi de på ganske overbevisende vis har evnet at finde frem til vores reelle DNA og et koncept, som udspringer naturligt af det. Det team og de forretningsstrategiske indsigter og den kreative udrulning, de kunne præsentere os for, gjorde det til et spændende tilvalg at arbejde videre med Zupa Recommended, siger Alice Monberg, marketingchef i XL Byg.

Fremover skal Zupa Recommended således servicere den landsdækkende og nordiske byggemarkedskæde. Zupa Recommendeds søsterselskaber bliver også involveret i eksekveringen, der inkluderer alle kontaktpunkter og platforme.

Forretningsstrategisk indsigt

Ingen af de to parter ønsker – endnu – at komme nærmere ind på XL Bygs DNA og nye koncept, men revitaliseringen af byggemarkedskædens brand vil blive foldet ud på tværs af kanaler og kontaktpunkter.

I samarbejdet er der således lagt op til, at alle enheder i NP3 Communcations Group – lige fra den grafiske IT virksomhed Digital Xpress, instore bureauet SpotProductions, dialogbureauet Zupa Direct og moderskibet Zupa Recommended – bliver aktiveret i eksekveringen af XL Bygs kommunikation.

- Vi har været i dybden med XL Bygs udfordringer og har sat os grundigt ind i deres forretning. Den indsigt har vi brugt til at komme ind til deres DNA og det koncept, som skal være udgangspunktet for revitaliseringen af XL Bygs kommunikation på tværs af alle kontaktpunkter, fortæller Direktør Jannek Bejtrup, der er ansvarlig for den nye kunde.

Udover Jannek Bejtrup tæller XL Bygs nye team hos Zupa Recommended stærke kræfter som strategidirektør Mogens Kristensen, kreativ direktør Ulrich Juul, AD’er Mads Mikkelsen og dialogekspert Per Lobedanz, ZupaDirect.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082