23948sdkhjf

Ny software til beregning af elektriske installationer

Projektværktøjet Ecodial Advance Calculation 4 fra Schneider Electric gør beregning af komplicerede, elektriske installationer nemmere og hurtigere i projekteringsfasen.
Det behøver ikke længere være en stor opgave at projektere og beregne større el-installationer, så de overholder gældende, internationale normer.

Programmet Ecodial Advance Calculation 4 fra Schneider Electric gør det nemt og hurtigt for fagfolk i el-branchen at træffe de rigtige valg til hver eneste opgave - lige fra dimensionering af installationen til valg af komponenter - og ikke mindst at dokumentere den færdige installation i en rapport, der opfylder internationale normkrav.

- Vi har bygget softwaren op omkring en intuitiv og grafisk brugerfalde, så det er nemt at bruge databasen i programmet, hvor der ligger informationer og teknisk data, som der er brug for at beregne kortslutningsstrømme, spændingsfald, kabeldimensionering og selektivitetsanalyser.

Det er beregninger, som ofte er tidskrævende, men det gør vi nu nemmere med Ecodial, siger Thordur Svanbergsson, der er produktchef for den nye beregningssoftware.

Tidsbesparende software

Ecodial Advance Calculation 4 giver en hjælpende hånd til rådgivende ingeniører, el-installatører, tavlebyggere og entreprenører, som nu hurtigt kan få et overblik over beregninger og dermed spare tid i projekteringsfasen - og samtidig have vished for, at installationen opfylder alle krav til internationale normer.

Programmet kan downloades gratis. Det kræver blot, at brugeren registrerer sig.

Schneider Electric tilbyder også kurser i Ecodial Advance Calculation 4 på sin produktskole, hvor der softwaren bliver gennemgået udførligt.

Download programmet her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078