23948sdkhjf

MM Sikring bliver en del af ACTAS A/S

MM Sikring i Hårlev bliver en del af den landsdækkende sikringsvirksomhed, ACTAS A/S
Efter et flerårigt samarbejde, har MM Sikring i Hårlev valgt at blive en del af den landsdækkende sikringsvirksomhed, ACTAS A/S.

- Vi ser frem til at kunne udvikle kompetencerne og fremtidssikre vores høje serviceniveau i en stærk organistion, hvor kvalitet og driftssikkerhed er nøgleord, fortæller den ene af MM Sikring’s stiftere, Martin Sørensen.

Sammen med kollegaen Michael Petersen etablerede han MM Sikring A/S i 2001, og virksomheden servicerer i dag offentlige institutioner samt en lang række erhvervs- og privat-kunder på Sjælland.

- Hos ACTAS A/S bliver vi en del af en komplet sikringsudbyder, hvor vi jo har den fordel, at vi gennem et langvarigt samarbejde på sikringsopgaver, kender virksomhedens styrke på alle faglige felter, siger Michael Petersen. Han glæder sig samtidig over, at samtlige medarbejdere fortsat har et godt job med masser af udviklingsmuligheder:

- Hos ACTAS A/S tackler man også udfordringer med viden og innovation og det nye partnerskab betyder, at virksomheden forstærkes betydeligt på Sjælland.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079