23948sdkhjf

Ny adm. direktør i Femern A/S

Claus Baunkjær afløser Leo Larsen, der fortsætter som adm. dirketør i Sund & Bælt Holding
Claus F. Baunkjær bliver fra 1. september 2012 ny administrerende direktør i Femern A/S. Han afløser Leo Larsen, der fortsætter som administrerende direktør i moderselskabet Sund & Bælt Holding A/S.

Den 47-årige cand. polit. Claus Baunkjær kommer til Femern A/S fra en stilling som afdelingschef og medlem af direktionen i Transportministeriets departement, hvor han har arbejdet med en række større anlægsprojekter på vej- og jernbaneområdet. Tidligere har han arbejdet som bl.a. kontorchef i Finansministeriet.

Claus Baunkjær har på forhånd stor indsigt Femern Bælt-projektet. Han var således en af hovedkræfterne bag forberedelsen af statstraktaten mellem Danmark og Tyskland fra 2008 om en fast forbindelse over Femern Bælt.

Femern A/S har siden 2009 arbejdet med at planlæge og projektere den ca. 18 km lange tunnelforbindelse mellem Rødbyhavn og Puttgarden. Indenfor det kommende år skal Femern A/S levere detaljerede beskrivelser af projektet til godkendelse hos danske og tyske myndigheder og samtidig skal selskabet forberede et historisk stort udbud før selve byggeriet kan gå i gang om godt tre år.

Privat bor Claus Baunkjær i Lejre. Han er gift og har tre børn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063