23948sdkhjf

Nyt center for fremtidens VVS-uddannelser

Energicenter i Hillerød skal uddanne nye VVS-montører i det nyeste udstyr og sikre efteruddannelse af svende og mestre
Erhvervsskolen Nordsjælland er nu med hjælp fra en række VVS-leverandører, i fuld i gang med at installere et helt nyt energicenter på Milnersvej 48 i Hillerød. Energicentret skal danne en topmoderne ramme for VVS-branchen medarbejdere, således at de kan holde trit med den hastige udvikling inden for energioptimering.

Energicentret bliver etableret med henblik på uddannelse af nye VVS-montører i det nyeste udstyr og ligeledes sikre mulighed for efteruddannelse af færdiguddannede svende og mestre inden for VVS-branchen.

Alle brancher udvikler sig naturligvis, men særligt energidelen af VVS-branchen har udviklet sig nærmest eksplosivt inden for de sidste 10 år. Fokus på energioptimering stiller store krav til energirigtige løsninger, og de systemer, der installeres i dag er meget teknologisk orienteret, og der er en stor bredde i løsningsmulighederne.

Uddannelseschef for VVS-skolen på Erhvervsskolen Nordsjælland, Max Krøll Westphal Pedersen) siger:

- Der kan ikke sættes ord nok på hvor glade vi er for de mange virksomheder, som nu hjælper os med at få drømmen til at blive til virkelighed, og for alvor sætter Erhvervsskolen Nordsjælland på landkortet som et centralt uddannelsescenter for energi.

Samtidig er vi meget glade for samarbejdet med GK. Energirådgivning v/Gert Koed, som med stort engagement bidrager til at realisere projektet. Vi får nu optimale rammer for at sikre uddannelse inden for energirigtige løsninger.

Officiel åbning i juni

I Energicentret vil der udelukkende være produkter til alternativ miljørigtig energi med et bredt udsnit af hvad der monteres i markedet. Producenterne har velvilligt udlånt produkter, da de også mener der er behov for videreuddannelse på området, og det er følgende virksomheder, der har stillet udstyr til rådighed: Passat Energi, Hs-Tarm, Robert Bosch, Metro Therm, Gastech Energi, Milton, Kierulff, Energiservice.eu og RA-Power.

Netop i disse måneder bliver der arbejdet på højtryk med projektet, og Energicentret forventes fuldt ud installeret i juni , hvorefter uddannelsesaktiviteterne kan starte.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094