23948sdkhjf

Kongelig hæder til virksomheder i byggeriet

Både C.F. Møller og Junckers er blevet hædret for sin afsætning af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet
Eksportforeningens Diplom & HKH Prins Henriks Æresmedalje blev i lørdags overrakt ved en reception for erhvervsvirksomheder på Kongeskibet Dannebrog, der netop nu er i London i forbindelse med De Olympiske Lege.

Og to kendte virksomheder med sin gang i bygge- og anlægsbranchen var blandt de hædrede.

C.F. Møller Architects UK Ltd, der er den danske tegnestues engelske datterselskab, modtog hædren og fra C.F. Møller Architects UK Ltd. var det Teva Hesse, leder af London-kontoret, der modtog prisen, som blev overrakt af Prins Henrik.

C.F. Møllers afdeling i London har i de seneste år stået for to af Storbritanniens mest prestigefyldte museumsbyggerier samt en del af OL byen 2012, hvor atleterne bor under Legene.

Værdien af disse projekter er mere end blot økonomisk; omtalen af og interessen for disse prestigeprojekter gør, at der er stor fokus på dansk arkitektur.

- C.F. Møller Arhcitects UK er glade for at blive anerkendt for det, vi har præsteret gennem det sidste årti, så som udvidelserne af to museer i London samt et stort projekt i forbindelse med OL-byen 2012, sagde Teva Hesse i sin takketale.

50 år i Storbritannien

Junckers Industrier kunne ligeledes stille sig op i rækken af prismodtagere.

Virksomhedens evne til at producere kvalitet, indgå i dialog med blandt andet arkitekter og entreprenører og profilere sig i Storbritannien har resulteret i en årlig omsætning på flere millioner pund.

Sidste år kunne Junckers fejre sit 50-års jubilæum for tilstedeværelsen i Storbritannien og desuden fejre, at man skulle levere gulvet til OL’s håndboldstadium 2012. Valget af Junckers som leverandør er ikke en overraskelse – langt størstedelen af de sportsgulve, der bliver installeret i Storbritannien, kommer nemlig fra Junkers, og det placerer den danske virksomhed i den absolutte elite i branchen.

Medaljen og diplomet tildeles personer eller virksomheder med hjemsted i udlandet – herunder danske virksomheders datterselskaber. Prisen gives som anerkendelse for fremragende indsats til fremme af afsætningen af danske produkter og tjenesteydelser i udlandet. Ud over C.F. Møller og Junckers modtog Georg Jensen også prisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078