23948sdkhjf

IRWIN kårer årets Super Håndværker

Mere end 1.100 håndværkere har deltager i IRWINs Super Håndværker konkurrence. Nu er vinderen fundet
Mere end 1.100 professionelle håndværker har deltaget i Irwins landsdækkende konkurrence om at blive årets IRWIN Super Håndværker.

På TUN BYG i Fredericia i midten af marts måned var 24 vindere af lokale konkurrencer på plads for at afgøre hvem der skulle være den nye Super Håndværker 2011/2012, samt hvem det skulle kører derfra i en splinterny Nissan Navara 4-hjulstrækker.

Der blev afviklet nogle drabelig semifinalekampe og til sidst stod Søren Karle fra Greve og Jesper P. Syndberg fra Holbæk ansigt til ansigt i finalen - klar til at afgøre hvem der skulle køre derfra i den nye Nissan Navara til næsten 300.000 kr.

Vinderen blev Søren Karle, som vandt de 3 første heat i bedst af 5 heat. Søren lavede i alle 3 finale heattider på under 36 sekunder , hvor bedste tid sat under hele konkurrencen blev 35,22 sekunder, sat af Jesper Culmsee, som også var en finalist i sidste års konkurrence.

Ud over at blive IRWIN Super Håndværker har Søren Karle også har scoret en sølvmedalje til sin sfsluttende tømrer-eksamen, den første sølvmedalje i mere end 30 år. Godt gået af en ung fyr på 21 år.

- Det var nøjagtig det vi gerne ville opnå; at finde den bedste tømrer i Denmark og det må vi sige lykkedes meget godt, siger IRWINs marketingchef Pia Nielsen, som var meget tilfreds med afviklingen af hele Super Håndværker konkurrencen og specielt finalestævnet på TUN BYG.

- At fylde standen og alle gangarealer omkring IRWIN-standen med tilskuere var næsten mere end vi kunne håbe på, forklarer Pia Nielsen,
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093