23948sdkhjf

45 km. brugte lagerhylder fra København til Reolhansen

FN nødhjælp og genbrug i skøn forening
UNICEF (United Nations Childrens´ Fund) har hidtil haft sit såkaldte "Verdenslager" liggende på Marmormolen tæt på Langelinie i København. Et vigtigt sted, hvorfra nødforsyninger på rekordtid er blevet ekspederet ud til verdens katastrofeområder og har reddet liv. Ikke mindst børneliv.

Verdenslageret har nu måttet vige pladsen for en stor stjerneformet kontorbygning, hvor de forskellige delorganisationer under FN i Danmark samles. Et spritnyt, fuldautomatiseret verdenslager er opført ved siden af. Området som helhed kommer fremover til at hedde FN-Byen.

Tre midtjyske virksomheder har i al stilfærdighed bidraget på hver sin måde til dette kæmpeprojekt. Moore Multibyg Aps, Østbirk, har forestået afmonteringen af inventaret i det gamle verdenslager. Sådan cirka 45 kilometer lagerhylder alt i alt.

Vognmand Peter Hald, Brædstrup, har forestået afsendelsen og transporten. Cirka 20 vognlæs med brugte lagerreoler fra København til Midtjylland; og sand fra Midtjylland til Metrobyggeriet i København som returlæs. Og endelig er det hele havnet hos firmaet Reolhansen i Bryrup lidt syd for Silkeborg.

Reolhansen har i mere end 20 år handlet med nye og brugte lagerreoler, pallereoler, stålreoler, stigereoler og arkivreoler. Disse brugte lagerreoler vil nu blive genanvendt mange år ud i fremtiden af Reolhansens kunder over det ganske land.

Og således bortskaffes og genbruges UNICEF´s udtjente lagerreoler på miljøskånsom vis, hvilket må siges at være klædeligt for et FN-projekt.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078