23948sdkhjf

Nye svende til isoleringsbranchen

Fire nye svende er klar fra EUC-Nordvestsjællands afdeling i Audebo
Mestre, sponsorer, familiemedlemmer, kærester og venner, var med til, at lykønske de fire"nybagte" svende, som netop har færdiggjort deres uddannelse på EUC-Nordvestsjællandsafdeling i Audebo..

Festlighederne startede klokken 12.00, med god mad og drikkelse til. Efter den største sult var stillet, fortalte 3F’s repræsentant, Henning Krogsbjerg lidt om isoleringsbranchen og gamle dage og sluttede med at overrække svendebrevene.

Direktør Jens Kronborg fra skolen gav herefter svendene gode,velmente ord og hurra-råb med på vejen fremover.

Ved festlighederne var der også gaver fra indbudte indbudte sponsorer, og Isovers konsulent Torben Ahlborn startede med, at uddele "den gyldne saks" til Daniel Marc Hansen fra firma PM-TEC i Hedehusene, som opnåede et flot 10-tal og Ros. Den gyldne saks gives til den svend, som har opnået det bedste resultat ved svendeprøven.

Der blev skålet med sodavand, vin og øl. Lokalet osede af god stemning og alle hyggede med snak, om isolering og præstationer.

- Når isoleringsfolk mødes, kommer smil og latter frem, især når gamle dage mindes. Branchen er ikke stor, og de fleste isoleringsfolk kender hinanden, og der kommer hurtigt en munter stemning frem, understreger faglærer Henrik Mau.

Vi ønsker og håber fra skolen, at flere M/K personer, får lyst til at få en uddannelse og dermed kunne højne kvaliteten af isolering. Der bliver på sigt mangel på isolatører, og derfor må der gerne allerede nu, komme flere i uddannelse. Det vil nok være for sent, når opsvinget sætter ind, og samtidig er mange isolatører stopper grundet alderen, siger Henrik Mau.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079